Video! Így nézett ki Joshi Bharat 35 éve
Joshi Bharat a napokban mutatta meg fiatalkori igazolványképeit, amelyeken bizony nehéz ráismerni a népszerű műsorvezetőre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat a napokban volt a TV2 Aktív című műsorának a vendége, ahol az 54 éves indiai származású műsorvezető örömmel mutatta meg évtizedekkel ezelőtt készült és eddig még sosem látott igazolványképeit.

A kihagyhatatlan fotókon bárki megcsodálhatta, hogyan festett Joshi Bharat a hetvenes-nyolcvanas években, ő pedig felidézte többek között az 1976-os útlevélképe elkészültének viszontagságos körülményeit.

A hőségben kerékpározott

A közkedvelt tévésztárnak ugyanis váratlanul kellett külföldre utaznia, ezért aztán minél előbb kellett magáról szereznie egy igazolványképet. Biciklire pattant a 46 fokos hőségben, amit elmondása szerint még a papagájok is nehezen viseltek szülőhazájában.

Nagy nehezen sikerült találnia egy fotóst, aki elvállalta, hogy készít róla egy képet az áprilisi kánikulában, ám Bharat, mint elmondta, nem igazán járt jól, mivel a reptéren sokaknak gyanús volt a jó minőségűnek nem éppen nevezhető felvétel.

Terroristának is nézhetnék

A képről mellesleg úgy nyilatkozott, hogy nem igazán hasonlított mostani önmagára, éppen ezért azon sem lepődne meg, ha régi fotója alapján ma esetleg terroristának néznék - őszinte, önironikus humora és bája egyértelműen a népszerű médiaszemélyiségre vallott.

A rajongóknak azonban szomorúan kellett tudomásul venniük, hogy június elején láthatják utoljára Bharat talkshow-ját. A TV2 ugyanis beszüntette, mondván, nehéz olyan műsort készíteni, amit szeretnek a nézők, miközben teljes mértékben megfelel a törvényeknek is.

Joshi Bharat 1980-ban járt először Magyarországon egy tanulmányút részeként, és annyira megtetszett neki az ország, hogy itt telepedett le.

A nyolcvanas évek elején kitanulta a bábszínészetet, majd közgazdász végzettséget szerzett, saját show-ját pedig 2008-tól vezette a TV2 csatornán.

Fotók: tv2.hu, Europress

Ezt is szeretjük