Bőrszíne miatt bántották a TV2 műsorvezetőjét
Őszinte vallomás
Joshi Bharat a NaNee! című műsorban mesélt arról, milyen atrocitások érték a bőrszíne miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat a SuperTV2 NaNee! című műsorában arról is mesélt, milyen atrocitások érték Magyarországon a bőrszíne miatt.

A műsorvezető, akinek jelenleg a FEM3 csatornán fut Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsora, azt mondta, sokszor mondták és írták neki azt, hogy menjen vissza Indiába, ott úgyis annyi cigány van. Ő ezeken a megjegyzéseken nem sértődik meg. Volt azonban olyan eset, amikor attól tartott, bántani fogják.

- Bábszínházban dolgoztam, és valamelyik bemutató előtt sokáig próbáltunk. Fáradtan, a földalattival mentem haza a Deák tér felé, és a metrómegállóban volt néhány bőrfejű. Hát, én annyit nem féltem soha - kezdte a mesélést a sztároktól őszinteséget megkövetelő műsorban. 

Meg ugyan nem támadták, de ki tudja, mi történt volna, ha nem fut eléggé gyorsan.

- Ennek megvan a menetrendje: észrevesznek, méregetnek, beszólnak. Ha visszaszólsz, azért mennek neked, ha látják, hogy visszahúzódsz, félsz, akkor meg azért. Láttam, hogy ennek nem lesz jó vége, úgyhogy úgy csináltam, mintha az üres jegykiadó fülke felé mennék, aztán hirtelen elindultam és futottam. Hallottam, hogy jönnek utánam. Az Oktogontól a Jókai téri bábszínházba futottam vissza, és szerencsére a portás néni még ott volt. Ott nem találtak meg - fejezte be a történetet

Így néznek ki a Megasztár szerelmespárjai most

A Megasztár harmadik szériájában két pár szerelmének születését is végigkövethettük: Varga Feri és Balássy Betty, Szabó Eszter és Kontor Tamás azóta két-két gyereket nevelnek.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük