Babát vár Jordán Adél, a Csak szex és más semmi bájos színésznője
Jordán Adél a napokban vallotta be az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogy novemberben gyermeke születik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár gyakran előfordul, hogy hiába az elhatározás és a lelkes készülődés, a gyermekáldásra hosszú hónapokat kell várni, ám jócskán akadnak kivételek is, amikor szinte az első próbálkozásra megtörténik a csoda.

Egyebek között erről is mesélt nemrég a Katona József Színház társulatának szépséges tagja, Jordán Adél az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Nagy meglepetés volt

A Csak szex és más semmi és a 9 és 1/2 randi sztárjának elmondása szerint először meg is lepődött, amikor felismerte a terhesség egyértelmű jeleit, majd a teszt is kimutatta, babát várnak párjával, Keresztes Tamással.

De hamarosan együtt örültek annak, hogy ha minden jól halad, akkor novemberre szülők lesznek.

Novemberben szül

Adél nádszálvékony alakján még alig lehet észrevenni, hogy egy kis élet fejlődik a pocakjában, pedig a 29 éves színésznő már túl van a gyötrelmes első három hónapon.

Ahogy bevallotta, állandó hányingerrel küszködött a várandósság elején, és még kedvenc péksége látványától is képes volt rosszul érezni magát. Mostanra azonban az émelygés már a múlté, ráadásul még csak nem is kívánós.

Így aztán zavartalanul tud a picire koncentrálni - persze azért addig sem unatkozik, amíg a kis poronty világra jön. Kedvesével éppen most tartanak a lakásfelújítás közepén!

Emellett a színházlátogató közönségtől sem vett teljesen búcsút: augusztus 5. és 9. között Zsámbékon lép fel egykori színművészetis osztálytársaival.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük