Kulisszatitkok első kézből! Váratlanul visszatér a képernyőre a TV2 jóképű sztárja
További meglepetések is várnak a nézőkre a producer szerint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április 4., hétfő fontos pillanat a Jóban Rosszban történetében, a népszerű szappanopera ekkortól kezdve ugyanis dupla epizódokkal jelentkezik a TV2-n: az érdeklődők 20 óra 10 perctől követhetik nyomon a Csillagvirág Klinika életének legfrissebb eseményeit.

Ebből az apropóból Demcsák Zsuzsa és Vujity Tvrtko Nagy Tamás producerrel és és Gazdag Tibor színésszel beszélgetett, akik a rajongók legnagyobb örömére elárultak néhány műhelytitkot és érdekességet - többek között fény derült arra is, hogy Tamás atya visszatér a tévék képernyőre!

Pörgésre, izgalmakra és váratlan fordulatokra számíthatnak

Száraz Dénes karakterének további jövőjéről azonban semmit nem volt hajlandó elárulni Nagy Tamás, Demcsák Zsuzsa viszont megjegyezte, hogy neki Tamás atya az egyik kedvenc figurája a sorozatból, éppen ezért szeretné, ha örökre a szappanopera szereplője maradhatna.

Ezt a Grande becenevű producer természetesen nem ígérte meg a csinos műsorvezetőnek. Mindenesetre az kiderült, hogy a 2005-ben útjára indított széria tartogat néhány meglepetést azok számára, akik úgy döntenek, hogy vacsora után Csillagkút lakóinak életét követik nyomon.

Előbb pofonok, aztán pedig sírás

- Elképesztően pörög, nagyon jó, nagyon gyors, nagyon izgalmas, egymás után kapja a néző a pofonokat, előbb sír, aztán nevet - árulta el a producer, majd hozzátette, hogy ennek a hétnek az egyik legfontosabb szála Bodolaiék unokájának megszületése lesz, ami megérzése szerint sok vidám percet szerez majd a nézőknek.

A producer azt is elárulta, hogy Pongrácz Péter küzdelme is folytatódik. A főorvos szeretné visszaszerezni jussát, a kórházat, ez pedig Nagy Tamás elmondása szerint hónapokig is el fog tartani. Mindezeken túl minden héten napról napra újabb fordulatokra kerül sor, amelyek biztosan odaszegezik a nézők a képernyőkre.

- Nem véletlenül mondjuk azt magunkról, hogy nálunk mindig történik valami, hiszen másnapi sorozatoknál azért ez nem így szokott lenni, nálunk viszont folyamatosan történnek olyan dolgok, amelyek odatapasztják a nézőket - nyilatkozta Nagy Tamás.

Ezt is szeretjük