Egy szívdöglesztő pasival bővül a Csillagvirág Klinika gárdája

Kembe Sorel is csatlakozott a Jóban Rosszban stábjához. Izgalmas fordulatokban most sem lesz hiány.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az igazán drámai és fordulatos események mellett egy új rezidens is borzolja a kedélyeket a Csillagvirág Klinikán. A tehetséges, fiatal orvos inkább ösztöneire hagyatkozik a gyógyításban, mintsem a száraz tananyagra, és makacs természete sem imponál minden kollégának. Kalem József, azaz Sorel így szembekerül a katonás rendet szerető új főorvossal és Dóra doktornővel is.

Kembe Sorel vívóként és műsorvezetőként már bizonyított

Kembe Sorelt eddig Kongó színeiben az olimpiára is kijutott vívóként és a Duna TV műsorvezetőjeként ismerhette a nagyközönség, de a színészet sem áll távol tőle.

Bodolaiék élete is alaposan felpezsdül Józsi érkezésével

Sorel televíziósorozatban még nem játszott, többek között ezért is mondott boldogan igent a Csillagvirág Klinika rezidensének, Kalem Józsefnek a szerepére, ami hatalmas kihívás számára. Csillagkút új lakója a Bodolai családhoz költözik, hiszen Sorel az egykori bolttulajdonos, Károly bácsi unokája. Így Böbéék szívességből fogadják be a fiatal fiút, akinek sikerül felpezsdíteni Bodolaiék nyugodtnak egyébként sem nevezhető életét.

- Nem vagyok hivatásos színész, de ha még senki sem rúgott ki, nem lehetek olyan rossz - viccelődött Kembe Sorel a Jóban Rosszban forgatása kapcsán.

- Kalem Józsi karaktere és a kórházsorozat is sok izgalmat rejt. Örülök, hogy most kerültem be a csapatba, amikor fordulatokban bővelkedő, sok meglepetést tartogató epizódok következnek - tette hozzá Kembe Sorel, aki a szezonnyitó epizódtól kezdve látható a TV2 képernyőjén.

Kalemért megvesznek a nők

Kalem Józsi a Csillagvirág Klinikán Alexa tanítványaként kezdi pályafutását, a klinikán kívül pedig a Baronits Gábor által alakított Halász Kristóf babérjaira tör a fiatal rezidens, aki nemcsak a munkában, a magánéletben is laza, a lányok kedvence. Józsi lazasága Soreltől sem áll távol, ráadásul a TV2 sikersorozatának forgatásán egy percig sem érezte magát kényelmetlenül, idegenként.

Bodolai Böbe
Kalem Józsi
Bodolai Bandi

- A forgatások nagyon jó hangulatban telnek. Szerencsére a stábtagok nem ismeretlenek számomra, sok régi ismerőssel találkoztam újra, így már az első napokban sikerült beilleszkednem a csapatba. Egy percig nem éreztette velem senki, hogy új ember vagyok - árulta el Kembe Sorel.

Jóban Rosszban - augusztus 16-ától minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Sorel nem az egyetlen, aki csatlakozik a Jóban Rosszban csapatához. Érdemes ezért is figyelni a TV2 sikersorozatát!

Ezt is szeretjük