Gondoltad volna? Brózik Klári ezt művelte a hétvégén

A Jóban Rosszban népszerű színésznője nem hétköznapi dologgal foglalkozik mostanában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengeteg mosolygós, boldog apróság figyelte Brózik Klári szavait. A Jóban Rosszban csinos színésznője nem mindennapi mesével varázsolta el szeptember első hétvégéjén a fővárosba érkező hátrányos helyzetű gyerekeket.

Klári az Olvassunk együtt! program keretén belül kolléganője, Juhász Adri édesanyjának meséjét olvasta fel.

Segít, ahol tud

A Jóban Rosszban Margit doktornője évek óta kedves, mosolygós természetével bűvöli el a televíziónézőket. A karaktert alakító Brózik Klári mindig is fontosnak tartotta, hogy népszerűségét pozitív ügyek támogatására használja, legyen szó akár a mellrák ellenes harcról, akár rászoruló gyerekekről.

– Az Olvassunk együtt! programhoz boldogan csatlakoztam. Úgy gondolom, a mai felgyorsult világban, amikor a gyerekeket rengeteg impulzus éri, amikor készen kapnak mindent, szükség van arra, hogy kezükbe vegyenek egy könyvet, és ők képzeljenek el egy történetet - árulta el Klári, aki számos hírességgel együtt hátrányos helyzetű gyerekekhez szeretné közelebb hozni az olvasás örömét.

Olvassunk együtt!

- Mindenkinek van olyan könyve, amit már rengetegszer elolvasott, és szívesen továbbadná. Én egy gyerekkori kedvencemet, egy magyar népmeséket tartalmazó könyvet ajánlottam fel.

Emellett nagyon jó érzés a lurkóknak olvasni, rengeteg energiát ad a szeretetük. Az egyik kislány például elmesélte, az ajándékba kapott, Szeretem az apukámat című könyvből otthon az édesapjának olvasott - folytatta.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ősszel az alábbi városokba látogat el az Olvassunk együtt!
Ózd - szeptember 14.
Tarnabod - szeptember 23.
Nyíregyháza - október 5.
Ormosbánya - október 14.

Egy-egy ilyen megható történet minden energiát megér, ezért érdemes csinálni - tette hozzá a Jóban Rosszban színésznője, aki a kampány első őszi eseményén kolléganője, Juhász Adri édesanyjának meséjét olvasta fel a gyerekeknek.

Jóban Rosszban - minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »(%oldalmero(501695, 408094)%)
Ezt is szeretjük