Szakított 9 évvel fiatalabb kollégájával! A magyar színésznő először nyilatkozott róla
Janza Kata több mint két évig alkotott egy párt Szerényi Lászlóval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata 2013 áprilisában állt először nyilvánosság elé szerelmével, Szerényi Lászlóval. A színésznő tisztázni szerette volna: nem színész kollégája miatt ment tönkre a második házassága kisfia édesapjával, Kőváry Lászlóval, akivel hat évig voltak együtt.

A Budapesti Operettszínház sztárjai magas hőfokon élték meg szerelmüket, nem voltak ritkák közöttük a veszekedések sem. Idén azonban véglegesnek tűnik a szakítás, bennfentesek szerint Janza Kata és kilenc évvel fiatalabb szerelme nyáron döntöttek a különválás mellett.

A 43 éves színésznő tegnap a Blikk vendége volt, ahol az olvasók néha udvariatlan kérdéseire is higgadtan válaszolt.

"Miért szakított Szerényi Lászlóval, valóban a 'link' életstílusa volt az oka? Nem pedig az, hogy egy 4o-es nőnek nehéz megtartania egy nálánál 1o évvel fiatalabb férfit, akinek ráadásul még saját gyereke sincs, ön meg, már ha akarná, akkor sem tudna szülni egy 3. gyereket egy 3. apától?" - tette fel valaki a tolakodó és egyben bántó kérdést. 

"Még simán szülhetnék, ha szeretnék, de egyelőre nincs tervbe véve. Boldog vagyok, hogy van két gyönyörű gyerekem, emellett a pálya mellett bőven elég. Lacikát a mai napig imádom, nem a korkülönbség, ami irányítja az életünket. Pont nemrég állapítottuk meg, hogy akármilyen formában, de nekünk mindig közünk lesz egymáshoz" - reagálta rá Janza Kata.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a hazai sztárokat, akik egy fiatalabb férfival voltak együtt, de nemrég szakítottak!

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Képeken hat fiatal magyar sztárcsemete, aki ismert szülője nyomdokába lépett!

Ezt is szeretjük