Szakított 9 évvel fiatalabb kollégájával! A magyar színésznő először nyilatkozott róla

Janza Kata több mint két évig alkotott egy párt Szerényi Lászlóval.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janza Kata 2013 áprilisában állt először nyilvánosság elé szerelmével, Szerényi Lászlóval. A színésznő tisztázni szerette volna: nem színész kollégája miatt ment tönkre a második házassága kisfia édesapjával, Kőváry Lászlóval, akivel hat évig voltak együtt.

A Budapesti Operettszínház sztárjai magas hőfokon élték meg szerelmüket, nem voltak ritkák közöttük a veszekedések sem. Idén azonban véglegesnek tűnik a szakítás, bennfentesek szerint Janza Kata és kilenc évvel fiatalabb szerelme nyáron döntöttek a különválás mellett.

A 43 éves színésznő tegnap a Blikk vendége volt, ahol az olvasók néha udvariatlan kérdéseire is higgadtan válaszolt.

"Miért szakított Szerényi Lászlóval, valóban a 'link' életstílusa volt az oka? Nem pedig az, hogy egy 4o-es nőnek nehéz megtartania egy nálánál 1o évvel fiatalabb férfit, akinek ráadásul még saját gyereke sincs, ön meg, már ha akarná, akkor sem tudna szülni egy 3. gyereket egy 3. apától?" - tette fel valaki a tolakodó és egyben bántó kérdést. 

"Még simán szülhetnék, ha szeretnék, de egyelőre nincs tervbe véve. Boldog vagyok, hogy van két gyönyörű gyerekem, emellett a pálya mellett bőven elég. Lacikát a mai napig imádom, nem a korkülönbség, ami irányítja az életünket. Pont nemrég állapítottuk meg, hogy akármilyen formában, de nekünk mindig közünk lesz egymáshoz" - reagálta rá Janza Kata.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a hazai sztárokat, akik egy fiatalabb férfival voltak együtt, de nemrég szakítottak!

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Képeken hat fiatal magyar sztárcsemete, aki ismert szülője nyomdokába lépett!

Ezt is szeretjük