Janza Katának új párja van: 8 hónappal a szakítás után árulta el
Janza Kata a Reggeliben árulta el, hogy újra szerelmes. Nagyon friss még a kapcsolata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokakat meglepett a hír áprilisban, hogy Janza Kata és Pesák Ádám útjai öt év után elváltak egymástól. A színésznő nyolc hónappal a szakítást követően jelentette be, új szerelem van az életében.

A mai Reggeli vendégeként arról beszélt, az adventi időszak hiába szól a lelassulásról, az ő élete ilyenkor jobban pörög, mint bármikor máskor: koncertek, műsorok, premierek tömkelege jellemzi a napjait, és a szabadidejét sem szereti láblógatással tölteni.

Janza Kata új párja

Az adás két műsorvezetője, Papp Gergely és Miller Dávid csak kapkodták a fejüket a sok teendő hallatán, felmerült bennük a kérdést, ennyi elfoglaltságot hogyan lehet összeegyeztetni az ünnepekre való készüléssel. Janza Kata elárulta, van segítsége és támogatása.

Nem csak a gyermekeire számíthat, még valaki jött az életébe. Bár nem árult el sokat az új párjáról, annyit azért megosztott a nézőkkel, hogy jó érzés minden reggel ekkora boldogságra ébrednie. 

Kifejtette, nem azért ennyire titokzatos, mert nem osztja meg szívesen az életének ezen részét a közönséggel, de annyira friss még a kapcsolat, hogy egyelőre nem szeretne belemenni a részletekbe.

Zsidró Tamás új párja

Zsidró Tamást először láthattuk együtt új párjával. A sztárfodrász és civil kedvese az Inspiráló Nők gálaestjén mutatkoztak először egymás oldalán a nyilvánosság előtt. A csinos, szőke hajú hölgy nem a médiában tevékenykedik.

Ezt is szeretjük