Janza Kata és Pintér Tibor 22 éves lánya: Janka jogásznak készült, mégis színésznő lett

Janka három évig tanult jogot, mielőtt rádöbbent, nem ez a hivatás való neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Évszázadokon át tartotta magát a hagyomány, hogy egy családban a gyermek továbbvitte felmenői szakmáját: a cipész fia a cipőkészítést tanulta ki, míg a pékek leszármazottai a kenyérsütés tudományát fejlesztették tökélyre. Ez természetesen a modern korra teljesen kikopott, a legtöbb szülő hagyja, hogy gyerekei a saját álmaikat kövessék.

Olykor azonban a kettő keresztezi egymást. Janza Kata és Pintér Tibor lánya erre a tökéletes példa, Pintér Janka hiába készült jogásznak éveken keresztül, végül édesapja és édesanyja nyomdokaiba lépve színésznő lett.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya 3 évig jogásznak tanult

A gyönyörű, 22 éves lány esetében nagyon hirtelen jött a váltás, mindenki meglepődött, amikor közölte, módosítania kell a terveit a jövőjére nézve.

janza-kata-és-janka
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyon sok olyan tényező volt, ami rávezetett erre. Ott nagyon sokszor magányosnak éreztem magam, meg azt, hogy ez nagyon nem én vagyok, nagyon nincs ehhez közöm. Tényleg olyan volt, mint egy csettintés, egyszer csak kijelentettem, hogy nem - mesélte Pintér Janka a Reggeliben.

Egy olyan döntésnél, ami az egész sorsunkat megváltoztatja, nagyon fontos a környezetünk támogatása. Pintér Tibor és Janza Kata pontosan tudták ezt, igyekeztek lányuk legnagyobb támaszai lenni, ugyanakkor eszük ágában sem volt befolyásolni.

pintér-janka
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Azt éreztem abban a pillanatban, hogy az egyetlen dolog, amivel tudok segíteni, hogy szeretem. Meghozott egy döntést egyedül. Aztán egy kicsit szakember segítségét is kértük, aki elmondta Jankának, hogy ezt neki kell megvívnia, kimondania és felvállalnia - ezt már az Operettszínház színésznője árulta el a műsorban.

Arról is beszélt, hogy Janka színészi tehetsége leginkább néhai apai nagyapjára, idősebb Pintér Tiborra emlékezteti őket, hiszen lányuk szíve nem a zenés színház felé húz, a drámai darabokban érzi igazán elemében magát.

Varga Iza és 20 éves lánya

Varga Iza lányai örökölték édesanyjuk páratlan szépségét: a 13 éves Sári bájosan mosolyog vissza édesanyja Instagram-fotóin, míg Anna igéző, kék szemével hódít. Képes összeállításunkban megnézheted Varga Iza gyönyörű, húszéves lányát, valamint húgáról is mutatunk képeket.

Ezt is szeretjük