Janza Kata 22 évvel fiatalabb kollégájával boldog öt éve: gyereket ezért nem akarnak Pesák Ádámmal
Janza Kata és Pesák Ádám egy véleményen vannak az élet fontos kérdéseit illetően.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata két gyermek büszke édesanyja. Első, Pintér Tiborral kötött házasságából egy lánya született 1998-ban, második férjének, Kőváry Tamásnak pedig egy fiút szült 2009-ben.

A 22 esztendős Janka és 12 éves öccse, Samu mindenben támogatják az anyukájukat, annak párjával is felhőtlen a viszonyuk.  

Janza Kata és Pesák Ádám nem akarnak közös gyereket

A musicalsztár 2016-ban beszélt arról először, hogy az Operettszínház Nők az idegösszeomlás szélén című darab előadásai során vette észre, több van közte és kollégája, a nála 22 évvel fiatalabb Pesák Ádám között.

Annak ellenére, hogy akkor sokan a nagy korkülönbség miatt nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, az idő a párost igazolta: öt éve boldogok együtt. Korábban több interjúban is vallottak arról, hogy szerintük épp a köztük lévő több mint két évtized a kapcsolatuk mozgatórugója: szabadabban élik meg az élet adta helyzeteket, hiszen nem feszélyezi őket semmi, nincsenek elvárásaik a másik felé.

A sztárpár szerint sok egyidős vagy kisebb korkülönbséggel rendelkező párnál konfliktusforrás lehet, mikor házasodjanak, vagy mikor kezdjenek a családalapításba. Az ő vállukat ennek a terhe sem nyomja, már szerelmük elején tisztázták, nem akarnak közös gyereket vállalni.

- Nagyon jó ez így, hogy mindenféle feszítő tényezők nélkül vagyunk boldogok. Nem feszültünk rá soha az esküvő- és gyerektémára,

Ádám nem is nagyon tud mit kezdeni a kicsi gyerekekkel, és most szeretne a munkájára koncentrálni.

- Rengeteget játszik, de amikor teheti, megvitatja az élet nagy dolgait a fiammal, sok mindent jobban meg tud beszélni vele, mint velem. Nekünk ez a jó felállás, és ha valaki öt évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy egy ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatban fogom megtalálni a rég vágyott boldogságot, biztosan kinevetem akkor.

Janza Kata és lánya ennyire hasonlítanak

Képes összeállításunkban megnézheted Janza Kata és Pintér Tibor gyönyörű lányát, Jankát, aki a tehetségét és szép vonásait is színésznő édesanyjától örökölte.

Ezt is szeretjük