Janza Kata 12 kilót fogyott: a 49 éves színésznő két számmal kisebbre cserélte ruháit

Janza Kata fantasztikusan jó formában van, nem győzi fogadni a bókokat.

janza-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata 12 kilót fogyott, két ruhamérettel hord kisebb ruhákat, miután leadta a karantén alatt felszaladt pluszkilókat. 

Észre sem vette, hogy az otthon töltött hónapok során jelentős súlyfelesleget szedett fel. Az Operettszínház színésznője akkoriban kezdett bele új hobbijába, finomabbnál finomabb édességeket sütött, amiknek nem csak gyerekei, ő maga sem tudott ellenállni. 

Janza Kata ennyit fogyott

Janza Kata akkor szembesült hízásának mértékével, amikor meglátta magát egy online színházi előadás felvételén. Egészen megdöbbent, mert sokkal ducibb volt, mint ahogy hitte magáról. 

Janza Kata két ruhaméretet fogyott.
Janza Kata két ruhaméretet fogyott.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Akkor, abban a pillanatban eldöntötte, visszaszerzi régi alakját. Eleinte voltak kétségei, félt, 49 évesen talán nem tud végigcsinálni egy komolyabb diétát édességek nélkül. Végül egy természetes módszer mellett döntött, különféle gyógynövények segítségével és persze életmódváltással sikerült lefogynia. 

- Húszéves koromban nádszálvékony voltam, ez lenne most is a cél, vagy valami hasonló. Akkor nagyon meghatározta ez a magasság, ez a sudár alkat a szerepkörömet. Ezt azért meséltem el, mert akkoriban csupa királylányokat játszottam - kezdte boldogan Janza Kata a TV2 Tények Plusz című műsorának kamerája előtt. 

Bevallotta, imádja az édességet, szereti azokat sütni is, enni is, ezért nem egyszerű lemondással és önmegtartóztatással kívánt lemondani róluk. 

- Nagyon fontos volt, hogy valahogy természetes módon történjék az, hogy nem kívánom ezeket. Sosem hittem, hogy ez létre fog jönni, azt hittem, hogy erről nem tudok lemondani, de egész egyszerűen nem kívántam az édességet. 

Janza Kata alakja olyan, mint fiatalkorában.
Janza Kata alakja olyan, mint fiatalkorában.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Janza Kata eddig összesen 12 kilótól szabadult meg, ruhatárát pedig két számmal kisebb darabokkal töltötte fel. Azt tervezi, 2022. augusztus 3-án esedékes 50. születésnapjára még egy méretet lead, ezért már elő is készítette a régi, 36-os méretű ruháit. 

Janza Kata lánya

A most 23 éves Pintér Janka jogot tanult az egyetemen, úgy érezte ugyanis, hogy nem szeretne szülei nyomdokaiba lépni, az túl nagy teher lenne. Végül azonban elhatalmasodott rajta az érzés, hogy pályát tévesztett, ez ráadásul komoly fizikai tünetekben is megmutatkozott. 

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük