Ő Janicsák Veca ritkán látott nővére: Reginával a megszólalásig hasonlítanak egymásra

Janicsák Veca ás Regina nem csak testvérek, legjobb barátnők és munkatársak is.

janicsák-veca-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca és nővére a megszólalásig hasonlítanak. Reginát csak ritkán láthatjuk a kamera előtt, ő a színfalak mögött dolgozik. Épp ezért, amikor nagy ritkán igent mond egy szereplésre, még inkább szembetűnő, mennyire olyan, mint húga: tekintetük, hajszínük és még a beszédhangjuk is csaknem azonos.

Regina öt évvel idősebb az énekesnőnél. Igazi jó testvérekként cseperedtek fel, sőt Regina olykor már-már úgy érezte, anyatigris módjára kell védelmeznie a húgát.

Janicsák Veca és nővére hasonlítanak

Ez a féltés a felnőttkorukban is megmaradt. Bár igyekszik leszokni róla, a mai napig anyáskodik testvére felett. Mindent megbeszélnek, hiszen nem csak a nővéri kötelék fűzi össze őket, legjobb barátnők is. 

janicsák-veca-nővére
Fotó: TV2/Tények Plusz

Úgy tartják, vannak rizikói annak, ha a családi élet összekeveredik a munkával, ők erről nem tudnak nyilatkozni, hosszú esztendők óta együtt dolgoznak, Regina az előadó menedzsere.

- Egyáltalán nem teher. A magánéletet és a munkát egybefolyatjuk. Színpadra lépés előtt három perccel ugyanúgy beszélünk olyanról, ami teljesen magánjellegű dolog, de a privát útjainkon is akár a munkáról - árulta el Janicsák Veca a Tények Pluszban.

Dundika hasonmása

Dundika az Instagramon egy izgalmas fotóval lepte meg a rajongóit: megmutatta, ki az a magyar híresség, aki akár az eltitkolt ikertestvére is lehetne. 

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük