Janicsák Veca házassága válságba került - Párterápiára is elmentek Ábellel

Janicsák Veca először beszélt arról, hogy házassága egy ideig válságban volt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel nyolc éve élnek együtt, és három éve házasok. Fiatalon lettek szülők, az énekesnő 26, a párja 24 éves volt, amikor 2016 januárjában megszületett a kislányuk, Emma. Az esküvőjüket 2017 augusztusában tartották. 

2019 márciusában kiderült, hogy a házaspár is szerepel az Ázsia Expressz második évadában. A sztárok kalandos reality műsorában egészen a döntőig meneteltek, de a szereplés nem összehozta őket, inkább kihozta az ellentéteket.  

Janicsák Veca házassága válságba került 

Az énekesnő a Hot! magazinnak először beszélt arról, hogy válságba került a házassága, hosszú hónapok kemény munkájára volt szükségük, hogy ismét harmonikus legyen a kapcsolatuk. Az ázsiai forgatás során nem hétköznapi helyzetekbe kerültek, amivel sok pozitív élményre tettek szert, ugyanakkor sokszor mélypontra is kerültek. 

- Ennek köszönhetően viszont felismertük, hogy van, amin változtatnunk kell. Azóta felfelé ível a kapcsolatunk. Ábel sokkal együttműködőbbé vált, nekem pedig meg kellett tanulnom elfogadni egy férfi segítségét. 

janicsak-veca-ferje
Fotó: TV2

- Elmentünk terápiára is, mert van egy pont, amikor te már nem látod tisztán a helyzetet. A házasság alapvetően döntés kérdése: ha boldog házaséletet akarsz élni, akkor tenned kell érte. Vannak rossz tulajdonságaink, igyekszünk fejlődni és fejleszteni a kapcsolatunkat.

A harmincéves sztár azt mondta, 'olaszos' a családjuk, de a viták során már nem olyan hevesek, és most is szenvedélyesek, de már csak pozitív értelemben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A pár kapcsolatának volt már egy mélypontja: amikor kislányuk másfél éves volt, pár hónapra különváltak. Az énekesnő 2017 májusában árulta el, hogy öt év után szakítottak párjával, augusztus végén viszont a Hot! magazin címlapján tudatta, hogy összeházasodtak Ábellel. 

2019 őszén a Best magazinnak azt mondta, tanító jellegű volt a szakítás: nagyon fiatalok voltak, emellett felgyülemlett több olyan dolog, amit nehéz volt kezelni. A külön töltött idő alatt mindketten megvívták magukkal a saját harcaikat. 

- Mivel nem nagy veszekedések közepette váltunk szét, és közben végig udvarolt nekem, nem volt bennem félelem. Belátta, amiben nekem volt igazam, és én is elismertem, hogy néha azért házisárkány tudok lenni - vallotta be az énekenső.

Janicsák Veca és nővére

Az énekesnő csak ritkán mutatja meg nővérét. Öt év korkülönbség van Regina javára, ez cseppet sem érződött soha a kapcsolatukon. Igazi mintatestvérek, mindenben támogatják egymást a mai napig.

Ezt is szeretjük