Janicsák Veca férje kitálalt: Ábel ezért osztotta ki az énekesnőt
Janicsák Veca férje, Ladányi Jancsó Ábel több dolog miatt is neheztel az énekesnőre: nem tartja korrektnek a válásról történt bejelentést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca nagy meglepetést okozott, amikor a hét elején a Glamour magazinnak adott exkluzív interjúban elárulta, két küzdelmes évet követően a válás mellett döntött.

Egészségügyi és párkapcsolati problémákkal kellett megküzdenie: 2020-ban egy nőgyógyászati vizsgálat során méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, a hosszú és komplikált műtét alatt pedig kiderült, a méhe nem menthető, el kellett távolítani. Az elmúlt két esztendőben megtanulta elfogadni a segítséget és letenni bizonyos terheket.

Janicsák Veca férje megszólalt a válásról

- Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen egy párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de az biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. (…) Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagam - mondta az interjúban. 

janicsak-veca-ferje1
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

Másnap a Blikknek azt mondta, sok terhet vitt önként és önkéntelenül is, ami kihatással lett az egészségére, továbbá azt is, hogy ő döntött a válás mellett, de azt nem kívánja részletezni. Most először a férje is megszólalt, Ladányi Jancsó Ábel a napilapnak azt mondta, nem tartja korrektnek, ahogy az énekesnő a válás bejelentését intézte. Nehezményezi, hogy felesége nem egyeztetett vele a cikkről, amivel egy időben jelent meg Janicsák Veca új klipje is

- Azt tartottam volna korrektnek, ha a feleségem tájékoztat a cikk tartalmáról, és konzultál velem, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal.

Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez,

amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk - fakadt ki a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel 2012 óta alkottak egy párt, kapcsolatukban több hullámvölgy is volt. 2016 januárjában született meg kislányuk. Emma másfél éves volt, amikor pár hónapra különváltak. Újra egymásra találásukat követően 2017 augusztusában összeházasodtak.

2019-ben szerepeltek az Ázsia Expressz második évadában, és a kalandos reality nem összehozta őket, inkább kihozta a köztük lévő ellentéteket. 2020 nyarán az énekesnő elárulta, párterápiára mentek, hogy megmentsék házasságukat, amit követően újra harmonikus lett a kapcsolatuk. A házasság az elmúlt két év újabb megpróbáltatásait már nem bírta el. 

Csoportkép 2019 szeptemberében az Ázsia Expressz második évadának sajtótájékoztatóján.
Csoportkép 2019 szeptemberében az Ázsia Expressz második évadának sajtótájékoztatóján.
Fotó: TV2

Ladányi Jancsó Ábel elárulta, papíron még nem váltak el, és szeretné, ha Janicsák Veca tudomásul venné, hogy Emma lányuknak apukája is van, nem kell egyedül felnevelnie, ahogy azt az énekesnő dédmamájának, nagymamájának és édesanyjának tennie kellett a gyermekeikkel.

- Szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki. A jövőben sem kell egyedül nevelnie a gyermekünket, mert a válás után is Emma életének ugyanolyan szerves része szeretnék lenni.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a házasságukról

Január közepén kaptak szárnyra a pletykák, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága menthetetlen, úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább, a férfi már el is költözött a Veresegyházán található közös házból. Exkluzív interjúban reagáltak a pletykákra, elárulták, milyen most a házasságuk, és azt is, hogy miért szerepelnek utoljára együtt házaspárként. 

Ezt is szeretjük