Emiatt Janicsák Veca is ordított - Gyomorforgató dolgokat kellett az Ázsia Expresszben ennie
Az Ázsia Expressz 2 maradék versenyzőinek nyers, roppanós bogarakat kellett enniük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Ázsia Expressz 2 versenyben maradt három párosa a végső hajrában egyre embert próbálóbb feladatokat kap péntek estig, amikor is eldől, melyik páros nyerte meg a reality második évadát. Nemcsak a hőséget és a rohanást kell bírniuk, hanem a bizarr helyi ételeket is. 

Az elmúlt hetekben el kellett már fogyasztaniuk nagyon csípős étkeket, és kaptak már madárembriót is, míg a ma esti adásban azt láthatják a nézők, Janicsák Veca és férje, Ábel, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, valamint Horváth Gréta és párja, Dávid hogyan birkóznak meg az európai emberek többsége számára gyomorforgató bogarakból vagy roppanós gilisztából álló thai étkekkel. 

janicsak-veca-horvath-greta
Fotó: TV2/Ázsia Expressz 2

A feladat helyszínére utolsóként befutó Horváth Gréta úgy tömte magába két kézzel a roppanós, nyers ízeltlábúakat, hogy Demcsák Zsuzsa szája is tátva maradt, csak egy "Hűha!" szakadt ki belőle. Ezt követően, ahogy a harcosok, Gréta is ordítással próbált magába bátorságot önteni, hogy tovább egye a nem mindennapi csemegéket. Példáját Janicsák Veca is követte. 

- Veca is felszívta magát, Gréta megihlette - kommentálta a történteket a műsorvezető, Ördög Nóra. 

Kandász Andi az ordítást mellőzve, csukott szemmel igyekezett elfogyasztani minél hamarabb minél több ízeltlábút, de rágás közben a ropogós hang így is a bogarakra emlékeztette: arra, amikor gyerekkorában a kertben a krumplibogarakra lépett.

- Hazamész, és csókolózni fogsz Ferivel - biztatta társa, Demcsák Zsuzsa.  

- Ha még csókolózik velem ezek után…  - reagálta erre Kandász Andrea. 

Gáspár Evelin fürdőruhás fotói

Gáspár Evelin már rég maga mögött hagyta azt a duci kamasz lányt, akiként 13 évesen megismertük a Győzike Show-ban. Már a múlt része, amikor 110 kilót mutatott alatta a mérleg. A strandon sem kell takargatnia magát, remekül állnak rajta a szezon divatos fürdőruhái is.

Ezt is szeretjük