20 kiló mínusz! Jáksó László elárulta, hogyan szabadult meg súlyfeleslegétől
Jáksó László nem szeret mozogni, ezért más módszert választott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi időben sokan aggódva figyelték Jáksó Lászlót, a 42 éves rádiós ugyanis jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg.

A Class FM műsorvezetője hangsúlyozta, nem beteg, csupán arról van szó, hogy megirigyelte Abaházi Csaba és Rákóczi Feri fogyókúráját, akiket a megfelelő diétával azóta sikeresen le is hagyott.

Jáksó László saját bevallása szerint egész életében hízni akart, ugyanis tinédzser korában rengeteget piszkálták vékony testalkata miatt, éppen ezért aztán éjszaka is evett, aminek egy idő után meg is lett az eredménye.

Nem tudta bekötni a cipőfűzőjét

- Zörgő csontú gyerek voltam, akit cikiztek ropi alkata miatt, ezért akartam mindig hízni. Rengeteg rossz táplálkozási szokást vettem fel akkor, akár éjszakai is képes voltam enni, és ez egy idő után meg is hozta az eredményét: büszkén mutogattam a pocakom. Aztán egy idő után idegesített, hogy nem tudom bekötni a cipőfűzőm - mesélte a hazai rádiózás fenegyereke.

A Class FM műsorvezetője az elmúlt években már számos fogyókúrát kipróbált, azonban csak most találta meg a számára ideális módszert, amelyről örömmel mesélt is.

A fogyásnak köszönhetően megint látja minden testrészét

- Mozogni annyira nem szeretek, ezért inkább az evési szokásaimon változtattam. Sok zöldséget eszem és odafigyelek, hogy éjszaka már ne üljek le enni, illetve egy természetes alapú édesgyökér-kivonatot veszek magamhoz, kapszula formájában - osztotta meg titkát.

- Így most 85 kilógramm vagyok a 182 cm-es magasságomhoz, és végre látom minden testrészem - tette hozzá nevetve Jáksó László, aki módszerével szépen lassan el is húzott rádiós kollégái, Abaházi Csaba és Rákóczi Feri mellett, akik a közelmúltban szintén sokat fogytak.

Fotók: Red Lemon

Ezt is szeretjük