Kiborították a reggeli adásban! Az RTL Klub műsorvezetője így fakadt ki
A részletek
Jáksó Lászlót kiborította a 8:08 - Minden reggel egyik témája.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó Lászlót kiborította az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorának egyik témája.

Somogyi Zoltán, Teszári Nóra és Jáksó László

A műsorvezető a kereskedelmi csatorna reggeli beszélgetős műsorában átmenetileg helyettesíti kollégáját, az ugyancsak rádiósként is dolgozó Somogyi Zoltánt.

Kiborították a reggeli adásban

- Az, hogy egy nő a szülés után megeszi a méhlepényét, számomra felfoghatatlan és gusztustalan. Ennek az ellenkezőjéről senki nem tud meggyőzni. Az adás után idő kellett, míg magamhoz térek, annyira kiborított ez a téma - magyarázta az adást követően Jáksó László, mi volt az, ami kiakasztotta.

A 44 éves sztár csak ezen a héten helyettesíti  Somogyi Zoltánt, aki külföldre utazott. Szerencsére, mert a Class FM-nél rádiózó sztár utál és nem is tud korán kelni, rossz a memóriája, még a ruhaméretét sem tudja.

- Amúgy is rosszkedvű ember vagyok, de ha álmos vagyok, még morgósabb leszek. Zoli azt tanácsolta, hogy vegyek egy ébresztőórát, és igyak rengeteg kávét reggel. Igen, de a kávéhoz is fel kell kelni. Nekem viszont az nagyon nem megy. Hát, meglátjuk. Ha hétfőn reggel ott leszek a stúdióban, akkor sikerült felkelnem - nyilatkozta még a hétfői adás előtt.

Rossz a memóriája

A reggeli gyűrődést jól bírja, mint elárulta: a hétvégét teljes egészében átaludta, így készült a komoly kihívást jelentő hétre.

- Két adáson vagyunk túl, amint hazaérek, természetesen alszom két-három órát. Nem készülök a másnapi adásra, mert tudom, hogy mire reggel beérek, úgyis elfelejtem, hogy mi lesz. Megegyeztünk Nórival, hogy ha több dolgot kell megjegyezni egyszerre, mindig ő fog beszélni - mesélte.

- Ez így van. De határozottan alakul Laci: egyre komolyabb szerepet vállal. Bár azt tudtuk, hogy bevállalós. És vele garantált a sok nevetés. De kétségtelen, hogy az állandó műsorvezető-partnerem, Somogyi Zoli sokkal komolyabb - vette át a szót műsorvezető társa, Teszári Nóra.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük