A nézők idegesítették fel! Dühkitörést kapott a magyar műsorvezető
Jáksó László bevallotta, dühkitörési problémái voltak, amit egy barátja segítségével küzdött le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó László soha nem a visszafogottságáról volt híres, a Reflektor kameráinak pedig őszintén vallott arról, hogy régebben gyakran voltak dühkitörései is.

Mára azonban egy barátja segítségével sikerült ezt a problémáját kezelnie, és elmondása szerint már sokkal jobban tűri a kritikát.

Bátran visszaszól

A Heti hetes műsorvezetőjét sajátos stílusa miatt sokan nem kedvelik, sőt, az is előfordult már, hogy emiatt megfenyegették. Ő azonban soha nem törődött ezekkel, bátran vállalja önmagát.

- Istenem, hát ezt csináltam világéletemben. Így volt nekem rádióműsorom, ettől volt valamilyen. Ha valaki normálisan szól hozzám, akkor normálisan válaszolok, ha valaki az édesanyámat szidja, akkor én is - árulta el az RTL Klubnak.

A 44 éves sztár gyerekként is gyakran visszaszólt az embereknek, még a tanárainak is. Az érzelmeit képtelen volt kordában tartani, ezért nem egyszer került már bajba.

- Dühkezelési problémáim vannak, egy időben mászkáltam kezelésre, beszélgettem ezzel kapcsolatban szakemberrel és most jobb - mondta.

Egy barátja segített neki

Gyakran fordult elő, hogy a nézői a nem túl hízelgő véleményüket nem tartották magukban, számtalan szidalmazó levelet kapott már karrierje során. Ez érthető módon sokszor felidegesítette.

- E-mailekre sokszor őrjöngve válaszoltam. Erre például azt javasolta az ismerősöm, hogy csak fél órával később válaszoljak. Persze, fél órával később már teljesen máshogy reagáltam - elevenítette fel.Egy barátra sokkal jobban hallgat az ember, így ismerőse is inkább jótanácsokat adott neki, mint orvosi utasításokat.

- A dühkezelés marha jól hangzik, szinte Amerika. De én nem pszichiáterhez mentem, csak van egy ismerősöm, aki okos és szeretem a véleményét hallgatni. És akkor általában megkérdezte, hogy ez ér-e annyit, és mondott jó dolgokat, amiket, ha nem orvos mond, akkor egészen megfogadhatóak - vélte.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük