Jáksó László visszatér a képernyőre - Januártól újra a televízióban vezet műsort
Jáksó László több év kihagyás után januártól újra televíziózik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó László bő egy héttel ezelőtt nyilatkozta, hogy nem hívják televíziós műsort vezetni, de nem is bánja, mert bár biztosan van olyasmi, amit még szívesen csinálna, inkább átadja a terepet a fiataloknak. Húsz év a televíziózásból és az azzal járó rivaldafényből amúgy is bőven elég volt neki. A hírre azonnal több ajánlatot is kapott, és egyet már el is fogadott.

Jáksó László a Kossuth Rádiónál kezdte rádiós pályafutását, majd a Danubius Rádióhoz szerződött, ahol 1998-tól a megszűnésig, 2009-ig vezette saját nevével fémjelzett műsorát, a Jáksó Hot 20-at. Ezt követően a Danubius frekvenciáján működő Class FM-hez igazolt, ami 2018 októberében szűnt meg. A tévéből a legtöbben a Kész Átverés című show-ból és a Heti Hetesből ismerhetik, amit 2000-től 2016-ig vezetett az RTL Klubon. 

Jáksó a rádiózás mellett újra tévézni fog

- Többet voltam rádiós, mint tévés, de az egész annyira más, hogy nem tudok választani. Sose tudtam. A televízióban mindig egy csomó ember dolgozik velem együtt, és ez jó. Nagyon nagy mázlim volt, egész életemben csak profikkal dolgoztam. Innen üdvözlök mindenkit, akikkel valaha dolgoztam. A rádióban viszont csak az én felelősségem az egész műsor - mesélte a Tények Pluszban

jakso-laszlo-2019
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az 51 éves sztár napjainkban számítógépes programokat ír, valamint a Sláger FM kreatív igazgatója, a rádióban hétvégente Ripost címmel betelefonálós, zenés műsort is vezet az adón. Keresték ugyan televíziós ajánlatokkal, de mostanáig nemet mondott. 

- Volt egy időszak, amikor a nagyon megalázó dolgokra konzekvensen nemet mondtam.

Az volt a benyomásom az elmúlt években, hogy ahhoz, hogy az ember szerepeljen, néhány megalázót is be kell vállalni.

Kell, hogy bogarakat egyen, meg langyos zsírt öntsenek a fejére a kedvesével együtt, és hülyén néznek. Ezeket én nem akartam elvállalni. Nem találtam volna ebben a helyem. Mondtam párszor nemet, utána már nem is nagyon erőltették - árulta el a TV2 műsorában. 

jakso-laszlo2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Miután azonban nemrég azt nyilatkozta, hogy nem keresik tévés ajánlatokkal, de nem is hiányzik neki a televíziós szereplés, elkezdték ajánlatokkal bombázni. Az egyiket el is fogadta. 

- Leszek valahol, van egy ajánlatom, januártól lesz egy nagy dolog - vallotta be szűkszavúan, de ennél többet nem kívánt elárulni.

Így él most Csiszár Jenő

Csiszár Jenő, az egykori rádiós és televíziós műsorvezető a '90-es években vált ismertté a fiatalokkal foglalkozó Apukám világa című betelefonálós műsorával a Juventuson. 1999-ben a Heti Hetes című közéleti műsor első évadjának műsorvezetője volt, majd a TV2-höz, később a köztévéhez szerződött. 2017-ben az élete gyökeresen megváltozott.   

Ezt is szeretjük