Ma 60 éves Ivancsics Ilona: a Szomszédok Jutkája ma így néz ki
Ivancsics Ilona ezért nem bánja, hogy a mai napig a Szomszédok Vágási Jutkájaként emlegetik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ivancsics Ilona 1960. október 3-án született Kaposváron. Nevét 1987-ben ismerte meg az ország, amikor elindult a Magyar Televízió máig legsikeresebb sorozata, a 12 és fél éven át futott és számos ismétlést megélt Szomszédok, amelyben ő alakította Vágási Jutka tanárnőt.

1983 és 1993 között a József Attila Színház, 1996 és 2002 között a Soproni Petőfi Színház tagja volt. Szentendrén él 1987 óta, itt alapított 2007-ben Száguldó Orfeum néven színházat, amely 2010-től Ivancsics Ilona és Színtársai néven működik Szentendrén, és játszik szerte az országban. 2015. augusztus 20-án Szentendre városa Ivancsics Ilonát a város hírnevének öregbítéséért Pro Urbe díjjal tüntette ki.

Ivancsics Ilona és a Szomszédok

A Tények Plusznak 2020 szeptemberében azt mondta, nem bánja, hogy Vágási Jutkaként ismeri az ország, hiszen örömmel játszotta a szerepet majdnem 13 éven át. 

- Persze hogy beskatulyáztak! Játszottam színházban a Szomszédok előtt-alatt is, de a televíziónak óriási hatása van, és természetesen mégiscsak Vágási Jutka maradtam. Ezt az ismertséget kétféleképpen lehet felhasználni: vagy bent maradok ebben a skatulyában, várom a sült galambot, és hogy hívnak máshova is, vagy pedig - én, remélem, így tettem - ugródeszkának használom. Annak köszönhetően, hogy engem ismertek a sorozatból, már közel 14 éve megalapítottam a magánszínházamat, ennek vagyok a vezetője. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A TV2 műsorában azt is elárulta, hogy a Szomszédok után más filmben vagy sorozatban nem is szívesen szerepelt volna, nem vonzotta, hogy másik szerepben álljon kamerák elé.

- Nagyon szerettem a sorozatot, büszke vagyok rá, örülök, hogy benne voltam, fantasztikus csapat volt a stáb, és emellett a színház része az életemnek. Nem érzem, hogy valamit veszítettem volna, elégedett ember, elégedett művész vagyok - vallotta be. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Ivancsics Ilona, a Szomszédok Vágási Jutkája.  

Ezt is szeretjük