Bimbózó románc? Ezzel a sármos pasival kapták le a bájos Iszak Esztert
Iszak Eszter állítólag A Nagy Duett zsűritagjával, Dobrády Ákossal melegedett össze.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sajtó hajlamos időről időre összeboronálni közismert személyiségeket, még akkor is, ha ezeknek a pletykáknak kevés vagy éppen semmi valóságalapjuk nincs.

A legfrissebb hírek szerint Iszak Eszter és Dobrády Ákos került közelebbi kapcsolatba a közelmúltban, amit az egyik hazai bulvárlap több, a Balatonon készült lesifotóval is bizonyítani próbált.

Félreérthető helyzetben kapták le őket

A fényképek kétségkívül több mint gyanúsak, hiszen A Nagy Duett ifjú sztárját és a TV2 showműsorának zsűritagját igencsak félreérthető helyzetben kapták lencsevégre: sugdolóztak, sőt, Eszter gyengéden meg is puszilta az énekest!

A meglepően bensőséges hangulatot tükröző fotókat egyelőre egyikük sem volt hajlandó kommentálni, ennek ellenére sokan arra gyanakodnak, hogy személyükben hazánk legfrissebb sztárpárját üdvözölhetjük.

Bármi legyen is az igazság, annyi biztos, hogy mindkét érintett párkapcsolata a közelmúltban ért véget, amit hivatalosan is megerősítettek, szóval elvileg senki sem állna boldogságuk útjában.

Több pasival is hírbe hozták

A TNT együttes egykori frontembere a közelmúltban szakított Emilia Rydberg svéd énekesnővel, akivel Side By Side - Szerelemre hangolva - címmel duettet is rögzített néhány éve angol és magyar nyelven.

Mi is beszámoltunk róla, amikor áprilisban váratlanul véget ért Iszak Eszter és Istenes Bence bimbózó románca - a csinos műsorvezetőnőt azóta pedig több magyar szívtipróval is hírbe hozták.

Istenes Bencével való szakítása mögött sokan SP fondorlatait sejtették, május elején A Nagy Duett másik zsűritagjával, Kasza Tiborral boronálták össze, május végén pedig állítólag expasijával látták őt csókolózni.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük