Iszak Eszti templomi esküvőről álmodik: Gyurta Daninak is fontos a házasság
Iszak Eszti a Life TV Bréking című műsorában elárulta, a párja és az ő számára is fontos az esküvő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azt vallják, nem fontos a papír, anélkül is boldogok, sok esetben a gyerek nagyobb összetartó erő, mint a házasság. Mások szerint egy kapcsolatnak meg kell hogy legyenek a szakaszai: az együttélést idővel kövesse eljegyzés, majd esküvő, később esetleg egy vagy több gyermek. 

Iszak Eszti a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában azt mondta, az érzés az esküvőnél és a papírnál is fontosabb. 

Iszak Esztinek és Gyurta Daninak fontos az esküvő

- Lehet, hogy csak én vagyok ilyen romantikus lelkű, de szerintem maga az érzés a fontos, hogy tudod, ő a férjed vagy a feleséged, ez egészen más. Mindenki azzal jön, hogy "jaj, nem a papír számít!" Nyilván, nem az számít, mert nem a papírt fogod nézegetni mindennap, hanem

az számít, hogy ez egy komolyabb szint, a templomban, anyakönyvvezető előtt vagy bárhol kimondtad.

Én ezzel így vagyok, nagyon hiszek az esküvőben és a házasságban, és szerencsére Dani is mindent abszolút ugyanígy gondol - mondta a 33 éves sztár a Bréking kedd esti adásában. 

iszak-eszti-fb2
Fotó: Life TV/Bréking

- Szerintem az a fontos, hogy a pár mindegyik tagja ugyanúgy gondolkodjon. Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem hisz a házasságban, csak ehhez az kell, hogy se a férfi, se a nő ne gondolja így, mert én sok olyan párt látok, ahol a nő nagyon szeretné, a férfi nem, ezért megalkuszik, de belül nem boldog, mert hiányérzete van - vallotta be, majd Demcsák Zsuzsa kérdésére elárulta azt is, hogy templomi esküvőt szeretnének. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tavaly áprilisban kezdtek el arról pletykálni, hogy Iszak Eszti és Gyurta Dani egy párt alkotnak. A műsorvezetőnő karácsonykor egy ölelkezős, szerelmes fotót tett ki az oldalára, de a magánélete részleteit továbbra is megtartja magának, ahogy az egykori úszó sem nyilatkozik.

Gyurta Dániel visszavonult olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, a 2018-as glasgow-i úszó-Európa-bajnokságon.
Gyurta Dániel visszavonult olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, a 2018-as glasgow-i úszó-Európa-bajnokságon.
Fotó: MTI/EPA/Patrick B. Krämer

Iszak Eszti a Life TV műsorában arról is beszélt, hogy 15 éves korától a saját pénzéből gazdálkodott: egy hipermarketben dolgozott pénztárosként, árufeltöltőként, kóstoltató hostessként. Mindig tudatosan bánt a pénzzel, szerinte, ha egy pár mindkét tagja ugyanígy gondolkodik, akkor ott nem lehet gond még akkor sem, ha egy idő után közös kasszán élnek. 

iszak-eszti-breking
Fotó: Life TV/Bréking

- Én nem hiszek azokban a házasságokban, ahol külön kassza van, főleg, ha egy nő szül. Utána nyilván nem tud annyit dolgozni. 

Cseh László felesége, Dia

Cseh László 13 évvel ezelőtt botlott bele a nagy Őbe: Diánát egy úszóversenyen szúrta ki magának 2007-ben. Rögvest odament hozzá, hogy megszerezze a telefonszámát, és bátorsága kifizetődött, ugyanis hamar egymásba szerettek. Megismerkedésüket viszonylag hosszú randizás követte, nyolc év után keltek egybe 2015 augusztusában.

Ezt is szeretjük