Iszak Eszter bikiniben a mexikói tengerparton: mintha egy fürdőruha-katalógus elevenedett volna meg

Iszak Eszter a Miss Balaton stábjával utazott Dél-Amerikába. Rögtön az első napon bikinis videót készített a tengerparton.

iszak-eszter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pálmafák, azúrkék óceán, szikrázó napsütés, homokos tengerpart - egy fürdőruhakatalógus fotózásának tökéletes helyszíne. Iszak Eszter ilyen környezetből jelentkezett be az Instagram-oldalán.

A Miss Balaton csapatával utazott ki Mexikóba, itt készül ugyanis a 2023-as bikinis naptár. A műsorvezető évek óta a verseny kommunikációs tanácsadója, a 2021-es fotózásra is elkísérte a versenyzőket a tengerentúlra.

Iszak Eszter bikinis videója

Bár munka miatt repült Dél-Amerikába, azért a szórakozásra is jut némi idő. Az első napon mindenki kaphatott egy kis szabadidőt, így egyből lementek a tengerpartra. 

A 35 éves hírességről itt készült egy videó és egy kép bikiniben, előbbi olyan, mintha egy magazin oldala elevenedett volna meg. A fotó is divatlapba illő, a trópusi mintás kimonó alól kivillan a fehér bikinifelső, a fonott táska, állatmintás öv pedig fokozza a trendi összhatást. 

A kommentelőknek is tetszett ez a szett, például Szabó Zsófi is hozzászólt a bejegyzéshez. Tüzet formáló hangulatjellel éreztette, hogy Iszak Eszter mennyire dögös.

Szabó Ádám párja bikiniben

Szabó Ádám az Instagramján mutatta meg új barátnőjét, akin csupán egy apró bikini volt. A rajongók azonnal felfigyeltek erre a dögös tartalomra. Választottjával egy strandról jelentkezett be.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük