Istenes Bence múltjából meglepő dolog derült ki - Ezt kevesen tudták a műsorvezetőről
Istenes Bencét nem mindig műsorvezetőként ismerte a közönség.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bencét a VIVA TV-s kezdetek, majd a Cool TV után ma már az RTL Klub műsorvezetőjeként ismeri az ország. Tévés pályafutásának emlékezetes éve a tavalyi: a német X-Faktor egyik műsorvezetője lett, de külföldi karrierje miatt nem hanyagolta magyar televíziós munkáit sem: ősszel az RTL Klub Szenzációs Négyes, illetve Survivor című műsorainak is a házigazdája volt. Idén márciusban a Televíziós Újságírók Díjának gáláján ő lett a legjobb férfi műsorvezető. Azt viszont csak kevesen tudják róla, hogy a jelenleg családjával Németországban élő, 32 éves sztár ezer szálon kötődik a zenéhez: nemcsak az X-Faktor egykori műsorvezetőjeként, hanem zenészként is. 

Istenes Bence évekkel ezelőtt saját bandával lépett fel, és rengeteg zenei eseményt vezetett, együtt utazott, élt az együttesekkel. Máig élete egyik legszebb korszakaként emlékszik vissza ezekre az évekre. A zene iránti szenvedélyét az utóbbi időben parkolópályára tette, azonban nem adta fel teljesen. 

- Ha újrakezdhetném az életem, akkor biztos, hogy a focira és a zenére még jobban koncentrálnék. Profi futballista már nem leszek, arra azonban tudatosan készülök, képzem magam, hogy a zenét beépítsem a jövőmbe. Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben - mondta a tévés, aki izgatottan készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.  

istenes-bence
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

- Nagy öröm számomra, hogy újra ebben a közegben lehetek. A Budapest Park a hazai könnyűzenei műfaj egyik legfontosabb helyszíne, igazi megtiszteltetés lesz itt közönség elé állni. Főleg ilyen sztárok társaságában - mondta Bence. 

A június 16-i Segélykoncerten a Bagossy Brothers Company, a Blahalouisiana, Caramel, a Lóci játszik, a Magna Cum Laude, a Parno Graszt, a Punnany Massif és a Supernem alkotta line-up zenél majd. Mind a legnagyobb slágereiket hozzák el, és a szervezők számos meglepetéssel is készülnek. A jegybevétel teljes egészében az UNICEF legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja.    

- Kétgyermekes apa vagyok, és tudom, hogy a mi családunkban minden feltétel adott ahhoz, hogy gyermekeink boldogságban, egészségben éljenek. Sajnos nagyon sok gyereknek azonban csak a szenvedés jut osztályrészül. A koncerttel most nekik próbálunk meg segíteni, ezért is fontos számomra ez az este - tette hozzá Istenes Bence.

Istenes Bence a VIVA TV műsorvezetőjeként

Istenes Bence tíz évvel ezelőtt még a zenetévé kezdő műsorvezetője volt. Erre a korszakára emlékezett régi fotóival, melyekre azt írta: "Úristen, hogy néztünk ki!" Valóban nem volt olyan sármos, mint 31 évesen, mégis odáig volt érte a szebbik nem. "És mégis milyen szerelmes volt beléd mindenki" - írta az egyik kommentelő. 

Ezt is szeretjük