Felismered Istenes Bencét? Bozontos szakállal nagyon másképp néz ki a műsorvezető

Istenes Bence szakállas, majd bajuszos képet posztolt magáról az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence olyan fotót tett ki műsora, az IstenEst Instagram-oldalára, amin alig ismerni fel. 

A 35 éves műsorvezető szakállal, illetve bajusszal és kecskeszakállal is látható. 

Istenes Bence szakállal

Az RTL Klub sztárja tavaly az Álarcos énekesben hirdogénszőke hajával okozott nagy meglepetést a nézőknek, most a YouTube-on futó műsora közösségi oldalára tett ki olyan képet, amin a FaceApp segítségével bozontos szakállal mosolyog. 

A kommentelők szerint nem áll neki rosszul a szakáll, de öregíti, míg a bajusz-kecskeszakáll párosítással kifejezetten jól néz ki. Többen megjegyezték, hogy dús arcszőrzettel olyan, mint Dan Bilzerian amerikai pókerjátékos, média- és közéleti személyiség, aki fényűző életviteléről ismert.

„Soha nem gondoltam volna h a Faceapp ennyire valósághű, és ennyire meg tudja változtatni az arcot. Egyébként nekem tetszik, de ijesztő belegondolni, hogy amit az interneten látunk, mennyire nem a valóság.”

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina kapcsolata

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első, 2007-es évadában vált országosan ismertté. Istenes Bence tévés karrierje 2008-ban indult, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett. Kevesen tudják, de a két fiatal sztár egy darabig egy párt alkotott. Kapcsolatuk 2009-ben kezdődött, azonban több szakítás és kibékülés után 2010-ben elváltak útjaik. Az énekesnő az IstenEst című YouTube-sorozat vendégeként elárulta, annak idején látszatkapcsolatnak indult a viszonyuk.

Ezt is szeretjük