Istenes Bencéről részegen készült videó: másnap nem is emlékezett rá, mit művelt

Istenes Bence saját maga tette közzé a videót az Instán, amit részegen csinált magáról egy mosdóban.

istenes-bence-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokak számára ismerős jelenség olyan fotókra bukkanni a telefon képgalériájában egy átmulatott éjszaka után, amelynek körülményeiről semmilyen emlék nem maradt. A parti hevében gyakran készülnek vicces vagy épp fura tartalmak, amik a feledés homályába vesznek, egészen másnap reggelig.

Pontosan ez történt Istenes Bencével is. A hétvégén szórakozni ment, az este egy pontján telefont ragadott, hogy részegen levideózza magát a szórakozóhely mosdójának tükrében. 

Istenes Bence részeg videója

Csak a következő nap reggelén bukkant rá az ominózus felvételre a mobilján. Meg is osztotta az Instagram-oldalán a követőivel, mit művelt. A bejegyzést egy vallomással kezdte, a felvételt pedig eggyel arrébb lapozva láthatod.

"Őszinte leszek veletek. Tegnap ittam 4 vodkaszódát. Schnitt. Aztán ma kerestem valamit a telómban, és megtaláltam a következő videót..." - írta a bejegyzés első fotóján.

A képsorokon az látszik, furán grimaszolt a tükör előtt: a szemöldökét fel-le húzogatta, míg a száját jobbra-balra mozgatta. 

A kommentelők többsége viccesnek találta a látottakat, akadtak, akik egyenesen imádták a műsorvezetőt azért, hogy mindezt így közzétette az interneten. Mások azért értékelték, hogy feltette a videót, mert átérezték a helyzetet, hiszen velük is történt már hasonló.

Csobot Adél bikinis képei

Csobot Adél és Istenes Bence szakítanak időt a feltöltődésre: miután a műsorvezető visszatért az El Caminóról, májusban Olaszországban, Palermóban romantikáztak, júniusban a Balatonnál  lazítottak, július elején pedig Horvátországba utaztak néhány napra. Az énekesnő Opatijából egy tengerparton készült fotót is kitett magáról, amivel nagy sikert aratott több mint 440 ezres követőtábora körében. 

Cover-fotó: RTL/Tehetség első látásra

Ezt is szeretjük