Istenes Bence 15 éves öccsével és az édesapjával ment szurkolni a foci Eb-re

Istenes László apa-fia programot szervezett Bencével és Benedekkel.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Istenes Bence sérülése ellenére is kilátogatott a hétvégén a Puskás Arénába, ahol telt ház előtt játszott a magyar labdarúgó válogatott 1-1-es döntetlent Franciaország ellen. 

Az RTL Klub műsorvezetője majdnem két héttel korábban még a kórházból jelentkezett be az Instagram-oldalán. 

Istenes Bence öccse 

A 34 éves sztár május elején a Veszprém megyei Öskü focicsapatához igazolt, hazai terepen játszottak június 6-án, amikor Istenes Bence egy szerencsétlen esés után nem tudott felkelni, úgy kellett levinni a pályáról, és mentővel azonnal kórházba szállították. A röntgen kimutatta, hogy mindhárom vállszalagja elszakadt, még aznap meg is műtötték. 

Az Instagram-oldalán tett ki képet a kórházból, és azt írta, gyerekkora óta sportol, de eddig nem szerzett komolyabb sérülést, ez volt az első műtétje. "Egyelőre nagyon durva fájdalmaim vannak, alig tudok megmozdulni, de a lényeg, hogy nyár végére felépül a tigris. Addig is átgondolom, h vajon miért kaptam ezt az élettől, vajon min kéne változtatnom..." - olvasható a posztban.

Június 19-én ugyanakkor sérülése sem tarthatta vissza attól, hogy a Puskás Arénában szurkoljon a magyar válogatottnak, ahova édesapjával, Istenes Lászlóval és öccsével érkezett. Erről a Mokka műsorvezetője posztolt fotót a közösségi oldalán. Az 57 éves tévés követői azt írták, büszke lehet a fiaira, és meglepődtek azon, hogy a kisebbik fia milyen nagy már.

"Waoo! Mekkora már Beni? Nagyon helyesek vagytok! Bence csak óvatosan szurkoljál! Mielőbbi felgyógyulást kívánok! Hajrá Magyarország!"

"Benike még sokáig fiatalon tart Téged, Laci!"

"Úristenem, mekkora lett a Beni!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Istenes László fiatalon, mindössze 23 évesen lett először apa: Bence 1987 májusában született, húga, Bogi másfél évvel később. Első feleségével 12 év után elváltak, az asszony ezt követően a két gyerekkel Németországba költözött. 2000-ben a műsorvezető újranősült, és még ugyanebben az évben megszületett Franciska, 2006 júniusában pedig Benedek, aki nemrég lett 15 éves. 

Istenes Bence az RTL Klub Életünk története című műsorában könnyek között vallott arról, hogy nem alakult ki olyan szoros apa-fia viszony köztük, mint amilyenre vágyna, ő a fiaival másféle kötelék kialakítására törekszik. Istenes László ezt követően azt írta a közösségi oldalán, hogy a válás és a fizikai távolság miatt valóban van mit bepótolniuk Bencével, dolgoznak ezen. 

Berki Mazsi testvére, Edina

Berki Mazsi édesanyja mindössze húszéves volt, amikor 1991. augusztus 8-án világra hozta elsőszülött lányát, aki a Renáta keresztnevet kapta. Több mint egy évtizeddel később, 2002. november 5-én született meg a második lánya, Edina. A nőuralom folytatódik a családban, május közepén kiderült, hogy Berki Krisztián és Mazsi kislányt várnak.

Ezt is szeretjük