20 kiló mínusz! A magyar sztár 3 hónap alatt szabadult meg túlsúlyától
Az Irigy Hónaljmirigy tagjai látványos fogyásba kezdtek, rövid idő alatt így adták le a tetemes súlyfelesleget.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy fába vágták a fejszéjüket hazánk leghíresebb, paródiáival elhíresült magyar könnyűzenei együttesének, az Irigy Hónaljmirigynek a tagjai.

A fiúk az év végéig összesen száz kilótól kívánnak megszabadulni.

20 kiló mínusz

- Az egész csapat szeretne fogyni, hogy formába hozzuk magunkat a decemberi nagykoncertre. Uszi már 13 kilótól szabadult meg, Tomi is ledobott hét kilót. Az a cél, hogy az Irigy Hónaljmirigy összesen száz kilóval legyen könnyebb - árulta el Péter, az idősebb Sipos-fivér.

És hogy hogyan sikerült ezt elérniük mindössze három hónap alatt? Mindenekfelett összetartással. A  csapat tagjai együtt kezdtek el elektrofitneszre járni. Ezt az új edzésmódot három hete alkalmazzák.

Annak ellenére, hogy ez nem olyan megterhelő, mint az edzőteremben gyúrni, Sipos Petinek először kisebb-nagyobb nehézségeket okoztak a gyakorlatok.

- Az edzés maga nem olyan megerőltető, mint nagy súlyokat emelgetni, viszont utána két hétig szörnyű izomlázzal küzdöttem. Amikor a hátsó fertályomat csipkedték árammal, az nem volt túl kellemes, ráadásul utána ülni sem tudtam, úgy éreztem magam, mint akit fenékbe rúgtak - mesélte.

Fogadást kötöttek

A mirigyesek azért vállalkoztak a különleges edzésformára, mert titkos fogadást kötöttek a testsúlyukkal kapcsolatban.

Hogy mi a fogadás tárgya, arról azonban továbbra is titkolóznak. Várhatóan a decemberi nagykoncert idején ez is kiderül

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük