30 éves az Irigy Hónaljmirigy: ennyit változtak a zenekar tagjai
Az Irigy Hónaljmirigy 1990-ben alakult meg egy szilveszteri bulin. Mutatjuk, hogy festenek ma a csapat tagjai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

„Eltelt 30 év, és nem múlik a báj. Van még kockahas, csak rajta némi háj” - énekli viccesen legújabb dalában az Irigy Hónaljmirigy. Mondják, harminc még gombócból is sok, pláne, ha ez a szám a pályán töltött esztendőket takarja.

1990-ben kezdődött a zenekar története, amikor egy jól sikerült, mátyásföldi szilveszteri bulin a már akkor is jó barátságot ápoló tagok, Molnár Imi, Kabai Laci, Sipos Péter és Ambrus Zoltán összeálltak egy produkció erejéig. Ez annyira jól sikerült, hogy nem maradhatott folytatás nélkül. A csapat, kiegészülve Uszkó Lászlóval, Papp Ferenccel, Varga Győzővel és Sipos Tomival az egyik legnépszerűbb hazai együttessé nőtte ki magát.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai ma

A ’90-es években sorra jelentek meg lemezeik, majd egy évtizeddel később paródiáikkal a képernyőt is meghódították. Műsoraikban kifigurázták a valóságshow-kat, a katona- és maffiózófilmeket, valamint az aktuális slágereket is átköltötték. Tones and I Dance Monkey című dalát sem kímélték, újraírt szövegében mesélik el eddigi pályafutásuk történéseit.

Mint mindenkin, rajtuk is nyomot hagyott az idő vasfoga: deres hajjal, de töretlen lelkesedéssel ünneplik, hogy beléptek a harmadik X-be. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjai.

Ezt is szeretjük