Pintér Tibor 20 évvel fiatalabb párja szexi bikinis fotókat posztolt
Ilyés Jenifer bikinis fotóin látszik, hogy az ünnepek alatt is vigyázott az alakjára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor párját a 2014-es X-Faktorban ismertük meg, 2017-ben bejutott a Miss World Hungary döntőjébe, 2019-ben pedig a Sztárban Sztár leszek! című műsorban mutathatta meg énektudását és azt, mennyire jól tud egy másik énekesnő vagy énekes bőrébe bújni. 

Ilyés Jenifer évek óta a Nemzeti Lovas Színház társulatának a tagja, ennek köszönhetően találtak egymásra a 45 éves színésszel. 

Ilyés Jenifer bikiniben is bombázó

A 25 éves színésznő az évek során megtapasztalta, milyen a rivaldafényben állni, a képernyőn vagy a színpadon is rendszeresen szerepel, így tudja, mindig remek formában és jó kondícióban kell lennie.

ilyes-jenifer-bikini
Fotó: Instagram/Ilyés Jenifer

Ilyés Jeniferre az ünnepek alatt is vigyázott az alakjára, ez az év elején készült bikinis fotóin jól látszik. 

"Hogy lehet mindig ilyen bámulatosan kinézni? És ha jól látom, még a hasad is kocka. Kegyetlenül gyönyörű nő vagy!" - dicsérte az egyik kommentelő. 

A Zalakaroson eltöltött munkával egybekötött feltöltődés során miniszoknyában is megmutatta, milyen irigylésre méltó az alakja. 

A Budapesti Operettszínházba is egy nagyon dögös összeállításban ment: a miniszoknyához combcsizmát húzott. 

A 2019-es év új magyar szerelmespárjai

A 2019-es év nem csak Pintér Tibor és Ilyés Jenifer számára hozta meg a szerelmet. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai sztárokra talált rá a szerelem az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük