Ilyen volt, ilyen lett: Erős Antónia, az RTL Klub sztárja
Erős Antónia, az RTL Klub híradósa sok éve köszönti mosolyával a nézőket, ám alig látni rajta változást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia 1970. október 2-án látta meg a napvilágot Szigetváron, Erős Antal tehergépkocsi-vezető és Rab Borbála óvónő gyermekeként. A gimnázium után a kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Tanítóképző Főiskolára járt, majd tanult az ELTE-n és a Budapesti Gazdasági Főiskolán is.

A televíziózást Kaposváron kezdte, ahol a városi televízió szerkesztő-riportereként dolgozott, majd a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójánál tevékenykedett ugyanebben a feladatkörben, de hírolvasóként is kipróbálta magát.

12 éve a Híradóban

Az RTL Klub képernyőjén a csatorna 1998-as indulása óta láthatjuk a Híradó műsorvezetőjeként. Mi sem bizonyítja jobban a nézők szeretetét, mint hogy 2000-ben és 2001-ben is megkapta a legnépszerűbb műsorvezető címet.

A gyönyörű híradós a cukorbetegség elleni küzdelem elkötelezett híve, melyben ő maga is érintett. Egy Csepp Figyelem néven alapítványt hozott létre 2006-ban, melynek célja felhívni a figyelmet a betegség korai felismerésének és megelőzésének fontosságára.

Újra képernyőn

Erős Antónia 1997-ben ment férjhez kedveséhez, Tóth Lászlóhoz. A gyermekáldásra több mint tíz évet kellett várniuk, ezért különösen nagy volt az öröm, amikor 2009 júliusában megszülettek ikreik, Szonja Mária és Mátyás Iván.

A sztáranyuka mindennapjait gyermekei érkezésétől 2009 márciusáig kizárólag az anyaság töltötte ki, ám tavasszal visszatért a képernyőre Szellő István oldalán.

Jobb formában van, mint valaha, alakján nyoma sincs a szülésnek.

Ezt is szeretjük