Így néztek ki régen a Heti Hetes sztárjai!

Nézd meg, mennyit változtak a népszerű szórakoztató műsor tagjai az elmúlt években! Van, aki sokat, van, aki szinte semmit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek - szól a főcímzene, melyet már több mint tíz éve hallhatunk, hiszen a Heti Hetes 1999 szeptemberében indult útjára, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Nem véletlen, hogy sokak szemében pontosan olyan ez a talkshow, mint egy sorozat, melyet hétről hétre izgatottan várnak a rajongók.

A korábbi műsorvezető, Csiszár Jenő helyét 2000-ben Jáksó László vette át, aki fanyar humorával megfűszerezve vezényli a műsor állandó tagjainak és olykor-olykor felbukkanó vendégeinek eszmefuttatásait. Az alapvetően a német 7 Tage - 7 Köpfe című beszélgetős show-ra hajazó műsor az évek alatt átesett néhány tagcserén, és számos alkalmi vendég tette tiszteletét a stúdióban. Íme, az oszlopos tagok, akik hétről hétre kibeszélik az aktuális, érdekes híreket - nézd meg, hogy festettek évekkel ezelőtt!

Bajor Imre

Az 53 éves színész már több mint 30 éve a pályán van, élete 19 éves kora óta a színpad körül forog. 

Képek: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

A drámai szerepek helyett inkább mindig is komikus oldalát mutatta, de játszott a Szomszédokban és több nagysikerű filmben is, mint például a Meseautó vagy a Le a fejjel.

A Heti Hetes előtt a Rádiókabaréban tett tanúbizonyságot élces humoráról, mely sok rajongót szerzett neki.

Bajor nem sokat változott az évek során, talán csak haja és jellegzetes bajusza ritkult valamelyest, nézésében azonban ma is ott lakozik az a huncutság, mellyel pillanatok alatt mosolyt csal az arcokra.

Talán nem sokan tudják, hogy volt felesége Hámori Eszter színésznő, aki többek között a Grace Klinika szeleburdi Meredithének is kölcsönözte hangját. Két gyerekük született, Lili és Marcell, a komikus jelenleg kedvesével, Ildikóval él.

Színpadon a Tháliában A doktor úr, az Operettszínházban pedig a Mágnás Miska című darabban láthatjuk. 

Gálvölgyi János

A humor nagyágyújának számító Gálvölgyi az 1986-os Ki mit tud?-on mutatta meg először vicces oldalát a közönségnek, majd a Színművészeti Akadémia elvégzése után a Tháliához, később pedig a Madách Színházhoz szerződött.

Képek: mek.niif.hu, rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

Bajorhoz hasonlóan őt is elsősorban komikusként ismerhetjük, saját műsorában, a Gálvölgyi Show-ban paródiáival nevettette meg a nézőket, a Heti Hetes előtt pedig ő is a Rádiókabaréban szórakoztatta a hallgatókat. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas sztár jókedve 61 éves korára mit sem kopott, a forgatásokon kívül családjával is szívesen viccelődik, már három unokája is van: Simon, Dani és Ádám.

Hernádi Judit

Bár ő az egyedüli nő a csapatban, kollégáival remekül megtalálja a közös hangot, Bajor Imrével és Gálvölgyi Jánossal a Pasik című sorozat komikus triójaként is együtt nevettették a nézőket. A sokoldalú színésznő tehetségét drámai szerepekben is bizonyította a színpadon és a kamera előtt egyaránt, a Heti Hetesben pedig időről időre bebizonyítja, hogy a nőknek igen is van humorérzékük.

Képek: rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

Frizuráját leszámítva nem sokat változott az elmúlt évek során, nehéz elhinni, hogy idén tölti be 53. évét, és lánya, a grafikusként dolgozó Zsófia Rebeka már 24 éves. Bár viszonyuk nem volt mindig felhőtlen, mára harmonikus anya-lánya kapcsolat alakult ki közöttük, a Nézz rám, Anya! című darabban pedig együtt is játszanak a Thália Színház színpadán.

Hajdú Steve

A Hajdú Steve-ként ismert 39 éves Hajdú István 2007 óta tagja a nevettető csapatnak, korábban pedig a színpadon és számos filmben bizonyította tehetségét. A karakteres arcú színész drámai szerepekben is brillírozott, mint például a Hamlet vagy a Csongor és Tünde.

Képek: hajduistvan.hu, rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

Arcán nem hagyott mély nyomokat az idő, szeméből ugyanúgy sugárzik a jókedv, mint pályája elején, amikor a veszprémi színház stúdiósa volt. A sokoldalú sztár mostanában a Budapesti Kamaraszínház Ericsson Stúdiójának színpadán játszik, a Könnyű esti Sértés nevű, színészekből álló zenekarban pedig a basszusgitárt szólaltatja meg. Hét éve házas, felesége, Alexandra angol származású - kedvesével a magyar és az angol keverékét beszélik.

Farkasházy Tivadar

A raccsoló 59 éves Farkasházy valamelyest kilóg a sorból, hiszen ő nem az a tipikus színpadi ember. Közgazdász végzettséget és doktori címet is szerzett, de a humor mindig is fontos szerepet játszott életében. 

Képek: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

1974-ben megnyerte a Magyar Rádió első humorfesztiválját, a következő évben pedig a Rádiókabaré szerkesztője lett.A szórakoztató műsor oszlopos tagját barátai keresztnevére utalva Teddynek becézik, de vonásaiban van is valami játékmackóra emlékeztető. A Pulitzer-díjas sztár nem riad vissza a meghökkentő tettektől sem, 2007-ben például eltöltött egy éjszakát a baracskai börtönben - így fejezve ki tiltakozását egy közlekedési bírság ellen.

Kern András

Bár mostanában egyre kevesebbet láthatjuk a műsorban, jelenlétével a kezdetektől emelte a Heti Hetes fényét a 62 éves színész. Bár első ránézésre bús tekintetűnek tűnik, nem áll tőle messze a komédia világa. 

Képek: rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

Talán sokan nem tudják, de csupán 14 éves volt, amikor paródiájával elindult a Ki mi tud?-on. Hazánk egyik legkiemelkedőbb színésze azóta rengeteg filmben és a színpadon is bizonyított már, a Heti Hetes stúdiójában pedig csendes, visszafogott humorával sziporkázik. Láthatjuk a József Attila, a Pesti Színház és a Vígszínház színpadain is.

Hajós András

Az Emil Rulez! 40 éves frontembere 2004 óta erősíti a Heti Hetes állandó csapatát, sajátos stílusát és humorát azonban már korábbról is ismerhetik a nézők, ő volt például a TV2-n futó Magánszám házigazdája is.

Képek: underground.pcdome.hu, rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

Az eredetileg szociológus végzettségű, pontosan két méter magas sztár nem sokat változott az évek során, talán csak arca kerekedett egy kicsit, és hosszabb, hullámos haját a rövidebb frizura váltotta fel.

Bár legtöbbször komolytalannak tűnik, már több éve nős, egy kislány és egy kisfiú boldog édesapja.

Ezt is szeretjük