Ő Huszárik Zoltán, a híres rendező egyetlen unokája! Ismert színésznő az édesanyja
Huszárik Zoltán egyetlen unokája, Gergő most tízéves.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Huszárik Zoltán rendezőnek egy szem gyermeke született, Huszárik Kata, aki tíz évvel ezelőtt egy fiúnak adott életet.

Huszárik Zoltán
Az unoka, Boda Gergő
Huszárik Kata színésznő fiával a Reflektorban

Gergő édesanyja ismert színésznő, aki a Barátok közt című sorozatban Kertész Mónikát alakítja.

Huszárik Zoltán rendező egyetlen unokája

Huszárik Zoltánnak, a legendás Szindbád című film rendezőjének egyetlen gyermeke született, Huszárik Kata, akinek az édesanyja Nagy Anna. A színésznő a Pacsirta című filmmel vált ismertté, a rendezővel a Szindbádban dogozott együtt.

Huszárik Kata tízéves volt, mikor édesapja 50 évesen váratlanul elhunyt. A 43 éves színésznő kisfiának, a tízéves Gergőnek nem kell apa nélkül felnőnie. A Barátok közt Kertész Mónikáját alakító színésznő közel 20 éve ismerkedett meg koreográfus férjével, Boda Jánossal, akivel azóta is nagy boldogságban élnek együtt.

A híres nagyapa egy szem unokája még soha nem szerepelt a nyilvánosság előtt, de az RTL Klub Reflektor című műsorában kamerák elé állt, mégpedig nem is akárhol: egy kalandparkban mutatta meg, milyen belevaló srác. 

- Abszolút izgulós anyuka vagyok, és nem vagyok teljesen normális, mert ennek ellenére, mivel egy elég aktív fiúgyermek anyukája vagyok, időről időre járunk ilyen helyekre, és hagyom. Muszáj önmagamat is edzenem. Őt hagyni kell, ha le akar ugrani, akkor leugrik, és közben lerágom a körmöm - mesélte Huszárik Kata a Reflektorban. 

- A vagányságát biztosan az apjától örökölte, de például a fantáziáját mind a két oldalról hozhatta - árulta el a színésznő, aki tavaly ősszel jelent meg a Barátok köztben: Farkasházi Rékától vette át Kertész Mónika szerepét.

Fotó: MTI/Friedmann Endre, RTL Klub/Reflektor

Ezt is szeretjük