Kiszel Tünde lánya szép volt, mint egy látomás: Donatella csipkeestélyibe bújt

Kiszel Tünde lánya ragyogott az énekvizsgáján a Zeneakadémián.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hunyadi Donatella gyönyörű estélyiben vizsgázott a Zeneakadémián. Nem véletlen, hogy Kiszel Tünde gyakorta oszt meg fotókat egyetlen gyermekéről, végtelenül büszke rá.

Van is miért annak lennie, hiszen a húszéves Donatella több területen is bizonyította már a tehetségét. Lenyűgöző szépségének és sudár termetének köszönhetően évek óta modellkedik, és a komolyzene területén is teremnek babérok a számára.

Hunyadi Donatella estélyiben

2023-ban diplomázik a Zeneakadémián, ahol klasszikus éneket tanul. Az idei énekvizsgájára egy gyönyörű ruhakölteményt húzott. Édesanyja az Instagramon mutatta meg, milyen szép volt Donatella a nagy napon.

A csipkével díszített kreációt a Sonja Esküvői Ruhaszalon kollekciójából választotta ki. A hosszú fazon elegánssá varázsolta az összhatást, míg a mély dekoltázs nőiességet csempészett a fiatal tehetség megjelenésébe.

A kommentelők sem hagyhatták szó nélkül, hogyan tündökölt Donatella. Sorban gratuláltak neki és az anyukájának is.

"Gyönyörű lány, csodaszép ruhában! Gratulálok a sikeres vizsgához!"

"A "kislány" remek nevelést kaphatott, hiszen minden siker alapját az ember otthonról hozza! Szeretettel gratulálok Donatella sikereihez, a tehetségéhez, és a plusz bónuszhoz is, hogy gyönyörű !" - olvasható a bejegyzés mellett.

Kiszel Tünde lánya elsőszámú rajongója. Minden fellépésén ott van, mindig az első sorból szorít érte. A naptárdíva arra is nagyon büszke, Donatella milyen figyelmes, kedves felnőtt lett. Többször beszámolt arról, hogy a lánya mindig igyekszik segíteni a környezetében lévőkön.

Hunyadi Donatella apja

Kiszel Tünde 2001. július 2-án adott életet egyetlen gyermekének. Az embereket akkor hosszú ideig tartotta lázban a kérdés, ki lehet Donatella édesapja. Kiderült, miért nem fedte fel sokáig a férfi kilétét.

Ezt is szeretjük