Brutális változáson ment át a sármos Hujber Feri
Fotón a bizonyíték
Hujber Feri a Reggeli műsorában olyan extrém külsővel jelent meg, amit Lilu sem tudott szó nélkül hagyni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság már megszokhattuk, hogy mind a színésznők, mind a színészek igyekeznek külsőleg is azonosulni egy-egy szereppel, még akkor is, ha ezzel veszítenek sármjukból.

Matt Damon például alaposan felhizlalta magát Az informátor! kedvéért, Christian Bale pedig kivert fogú, lepukkant exbokszolóvá avanzsált a The Boxer című film főszereplőjének bőrébe bújva.

Megirigyelte Lilu haját?

No, azért szerencsére Hujber Feri ennyire nem fordult ki önmagából, mégis kisebbfajta megdöbbenést keltett ma reggel, amikor az RTL Klub Reggelijének stúdiójában hidrogénszőkére festett tincsekkel jelent meg.

Tény, a jóképű színésznek jobban állt eredeti frizurája, ám szerencsére az átalakulás csak ideiglenes. A nézők - és műsorvezetőtársa, Lilu - megnyugtatására ugyanis elmondta, nem az esze ment el, pusztán egy szerep miatt volt szükség az indiánfrizurára.

Új filmet forgat

Mint kiderült, jelenleg egy új film forgatási munkálataiban vesz részt Londonban, ám részleteket nem árult el. Valószínűsíthető azonban, hogy a Koltai Róbert nevével fémjelzett Magic Boys című filmről lehet szó.

A krimi-vígjáték Budapest és Szeged mellett Londonban játszódik, és a népszerű magyar színészek - Pindroch Csaba, Szabó Győző - mellett olyan külföldi sztárokat is felvonultat, mint Michael Madsen és Vinnie Jones.

Mindenesetre hiába az illusztris szereplőgárda, Hujber Feri felesége, Cynthia sem volt elragadtatva párja új külsejétől, így bizonyára alig várja már, hogy a munkálatok befejeződjenek.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük