Teljesült a nők vágya! Ezentúl Hujber Ferenccel ébredhetnek
Jövő hét hétfőtől Hujber Ferenc a Reggeli új műsorvezetője, akit hetek óta tartó válogatás után választottak ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azóta, hogy Stohl András januárban úgy döntött, meghatározatlan időre elhagyja a Reggeli stábját, a nézők azt találgatták, vajon ki lesz az RTL Klub népszerű műsorának új arca. A bizonytalanságnak ezennel vége, teljesült ugyanis a nők vágya: március 8-ától Hujber Ferenccel reggelizhetnek!

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A hír a közelmúltban vált hivatalossá, ám hosszú válogatás során dőlt el, hogy ki is üljön be Szujó Zoltán és Csonka András mellé beszélgetni a meghívott sztárvendégekkel. Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere elmondta, hogy Hujber Ferencet régóta ismerik és nagyon kedvelik, a választás pedig többek között azért esett rá, mert ő szerepelt a legjobban a válogatáson.

„Tehetséges, humoros, sármos férfi”

- Ferit régóta ismerjük, a Rettegés fokától a Kalandra fal!-on át A széfig és a Vacsoracsatáig több műsorban bizonyított, nagyon kedveljük őt. Egy ideje foglalkoztunk a gondolattal, hogy a munkatársunk lehetne, de ezt eddig sem Feri egyéb elfoglaltságai, sem az RTL Klub műsorai nem tették lehetővé. A Reggeli azonban remek alkalom arra, hogy Ferit az RTL Klub műsorvezetőjeként köszönthessük, mivel a válogatáson is ő szerepelt legjobban. Tehetséges, humoros, sármos férfi, aki most egy új szerepkörben is meghódíthatja a nézőket - indokolta a döntést Herman Péter kreatív producer.

A 35 éves sármos színész 1995 és 1999 között tanult a Színház- és Filmművészeti Főiskola színész szakán, 1998 és 2001 között pedig a Vígszínházban dolgozott. Hujber 2001 óta szabadúszóként tevékenykedik, és habár volt már egy rádiós műsora, elmondta, hogy nagyon izgul, munkatársának, Horváth Évának pedig eleinte figyelnie kell majd rá.

Kollégaként köszöntötték

- Őszintén bevallom, hogy nagyon izgulok. Bár számtalanszor szerepeltem már az ellenkező oldalon, azaz interjúalanyként, ez most teljesen más érzés lesz. Ahogy bejöttem az RTL Klub székházába, már kollégaként köszöntöttek a stáb tagjai és leendő műsorvezetőtársaim. Jövő hétfőn kezdek Horváth Éva oldalán. Az első időkben biztos, hogy nagyon oda kell rám figyelnie. Ráadásul az első napomon a Reggeli fő témája az Oscar-díj átadása lesz, szóval alapos előkészületet igényel majd a téma - magyarázta a színész, és hozzátette, hogy véleménye szerint színészi tapasztalatait jól kamatoztatja majd a műsorvezetésben.

- Az hogy színész vagyok, a műsorvezetésben szerintem csak előnyömre válhat, hiszen a váratlan szituációkat, kényes helyzeteket talán könnyebben fogom tudni kezelni.

Remélem, hogy a nézők megszeretnek majd ebben az új szerepben - nyilatkozta Hujber Ferenc, aki nőnapon, azaz március 8-án kezd a Reggeli műsorvezetőjeként - remélhetőleg a hölgynézők örömére.
Ezt is szeretjük