A női okosóra duplán öltöztet! (x)

A nők számára készült tech-termékek sokszor kimerülnek annyiban, hogy a gyártók többféle színben és díszítéssel adják ki őket. A Huawei Watch GT 2 női változata azonban nemcsak gyönyörű dizájnnal készült, de belül is számos hasznos funkciót kínál.

Huawei Femina 2100x1400
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az okosórákra korábban jellemző volt, hogy inkább az újszerű funkciókat helyezték előtérbe a dizájnnal szemben, épp ezért ezek az eszközök még nehezen voltak elképzelhetőek akár egy divatos női ruhatár kiegészítőjeként, akár a strandon.

Egy ideje azonban már lényegesen könnyebbé teszik mindennapjainkat. A Huawei Watch GT 2 család most megjelent, kifejezetten nőknek szánt változata stílusos kialakításának köszönhetően szinte minden szettel harmonizál, akár az elegáns kosztümtől a fürdőruháig – és a külső csak az egyik tényező, amivel ezt a modellt tudásban is hölgyekre szabta a gyártó.

Egészség és energia a csuklón

A Huawei Watch GT 2 multifunkciós, virtuális trénerként működhet, hiszen automatikusan felismer nyolc kültéri és hét beltéri mozgásformát, és szenzorai segítségével 190-féle adattípust elemez, így folyamatosan jelzi a felhasználó állapotát és teljesítményét, majd a gyakorlatok végén tanácsokat ad ahhoz, hogyan lehet az edzés még hatékonyabb.

Huawei Femina 840x560 03

Emellett a pulzusfigyelése sem alapszintű, a rendellenességek gyors megállapításával képes megelőzni a lassú szívverés, vagy épp a szívbénulás lehetőségét. Az álmunkra is vigyáz, alvás közben figyeli a pulzust és légzést, elemzi az alvás minőségét, de nappal is igyekszik felismerni a stressz jeleit: a HRV, vagyis szívfrekvencia-variabilitásértéket mérve jelzi, ha érdemes kicsit leállni a hajtással és lazítani tíz percet.

Minden titkok tudója

A Watch GT 2 női változata sokszor akár a telefont is kiváltja, például akkor, ha a kertben, vagy a tóparton szeretnénk a mobil nélkül napozni. Így a Watch GT 2 saját zenelejátszójával magunkkal vihetjük akár saját szórakoztató központunkat is, mivel akár az óra hangszóróján, akár egy könnyen csatlakoztatható Bluetooth fülhallgatóval ringatózhatunk a zene hullámain is.

Huawei Femina 840x560 02

És ha már a hullámoknál tartunk, a Watch GT 2 5ATM nyomásig vízálló is, ami azt jelenti, hogy ha csak nem mélytengeri búvárkodásra készülünk, az óra nyugodtan maradhat a csuklónkon egy jóleső csobbanás vagy egy ejtőzés erejéig a tengerben, tóban vagy éppen medencében.

A Huawei okosórája egy különösen hasznos funkciót is tartogat a nők számára: a Watch GT 2 figyeli a menstruációs ciklust is, amelynek részleteit a Huawei Health App felületén részletesen is elemezhetjük. Emellett értesítést kapunk a menstruációs és termékenységi időszakok közeledtéről is, hogy időben felkészülhessünk.

Stílusos és sokáig bírja

A Watch GT 2 női változata 42 mm-es felületet kapott: a jégkék borítással ellátott óra 3D-számlapja tökéletesen simul a csuklóra, a kontrasztos és színgazdag AMOLED kijelzőt pedig akár a legszikrázóbb napsütésben is jól látni.

Huawei Femina 840x560 01

Amiatt pedig nem kell aggódnunk, hogy egy olyan okosórát kapunk, amelyet naponta kell töltőre csatlakoztatni. A Watch GT 2 női változata akár 7 napig is bírja egyetlen feltöltéssel, a bekapcsolt GPS melletti kültéri edzés-figyelő mód pedig akár 15 órán keresztül képes üzemelni - márpedig ilyen sokáig ritkán fut bárki is. Ha egy idő után mégis „elfárad” az óra, nem kell különféle csatlakozókkal szenvedni: elég rápattintani a stílusos, mágneses töltőállványra, ahol gyorsan magához tér.

Szóval, ha eddig azt gondoltuk, bár nőként is vágynánk egy okosórára, de ez a funkciók és a külső megjelenés miatt is inkább a férfiak kiváltsága, a Huawei Watch GT 2 női változatának láttán ideje ezt újragondolni!

Ezt is szeretjük