Van egy okostelefonnak lelke? (x)
Manapság már nemcsak a kedvenc üdítőnkhöz vagy ruhamárkánkhoz ragaszkodunk, legalább ugyanilyen fontos, hogy a megszokott alkalmazásaink „kéznél legyenek” a mobilunkon.

mate50pro 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

 Ha telefont vásárolunk, a formás készüléktest és az erős hardware mellett elengedhetetlen, hogy a telefon lelkét adó alkalmazások is flottul működjenek. A Huawei megújult appboltja éppen ezt kínálja: az AppGallery segítségével kedvenc Androidos alkalmazásaink is egy gombnyomással működtethetők. 

Az okostelefonok lelke

Okostelefonjaink állandó társainkká váltak, évről évre egyre több élethelyzetben nyúlunk zsebünkbe segítségért, például ha fizetünk, ételt rendelünk, közlekedünk, filmet nézünk, vagy akár az egészségünk állapotára vagyunk kíváncsiak. Alkalmazások sokasága segít gyorsan ételhez jutni, befizetni a számlákat, lefoglalni egy nyaralást, vagy csak egy kedves üzenetet küldei valakinek. Az appok telefonunk szinte legfontosabb szereplőivé váltak, azt is mondhatjuk, hogy egy jó alkalmazásbolt a telefon lelkeként szolgál. 

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Jó hír, hogy a Huawei-mobilok lelke most teljesen megújult, és még egyszerűbben elérhetjük kedvenc appjainkat. Először is érdemes tisztában lenni azzal, hogy a Huawei saját alkalmazásboltja, az AppGallery az utóbbi években hatalmas változáson ment keresztül, mind a biztonság, mind a választék, mind pedig a felhasználói felület tekintetében. 

Megújult felület, még gyorsabb letöltés

Az alkalmazások palettája sokszázezret számlál, ma már szinte minden népszerű applikációt könnyen a mobilunkon tudhatunk az AppGallery segítségével. Legyen szó akár közösségimédia-alkalmazásokról (pl. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn), közkedvelt szabadidős appokról (pl. Netflix, Disney+ vagy a Spotify), esetleg chatappokról (pl. WhatsApp vagy a Facebook Messenger) – gyors telepítést követően kedvenc androidos alkalmazásaink villámgyorsan készen állnak a használatra! 

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Sőt, egy közelmúltbeli újítás most még egyszerűbbé teszi ezt: a korábbi keresőmotor, a Petal Search, nemrégiben beépült a platformba, így a Huawei készülékeket használók mostantól közvetlenül az AppGallery-n keresztül keresve tölthetik le és telepíthetik a kívánt appokat. Ez frissítés még gördülékenyebbé teszi a használatot többek között a gyártó legújabb csúcskategóriás okostelefonján, a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkező HUAWEI Mate 50 Pro-n is. 

Az AppGallery a világ harmadik legnagyobb alkalmazásáruháza

Az AppGallery az elmúlt években a világ harmadik legnagyobb alkalmazásboltjává vált, és szerte a világon több mint 580 millió aktív havi felhasználója van, ami magával hozta a biztonsági intézkedések széles tárházát. Minden új alkalmazás, mielőtt bekerül az áruházba, szigorú átvilágításon, tanúsítási folyamaton, majd egy következő lépcső újraellenőrzésen megy keresztül.  Sőt, az appbolt figyelme ezt követően sem lankad: napi szintű biztonsági ellenőrzéseket végez és folyamatosan figyeli a rosszindulatú tevékenységeket, hogy a lehető legbiztonságosabb platformot biztosítsa. 

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

(Képek forrása: Huawei)

Ezt is szeretjük