Hosszú Katinka merészen felvágott miniruhában: Velencében a dögös oldalát is megmutatta
Hosszú Katinka Olaszországban több dögös ruhát is magára öltött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka augusztus végén érkezett meg Olaszországba, először Bolognából, majd Milánóból jelentkezett be. Klubját kísérte el, annak tagjai Nápolyban az International Swimming League úszóviadalon versenyeztek.

Velencéből sok olyan képet posztolt, ahogy csak ritkán látjuk: civilben, nőies ruhákban különböző programokon vett részt szerelmével. Gelencsér Máté nem csak a magánéletben társa, együtt edz Hosszú Katinkával, és készíti fel a versenyekre, emellett üzlettársaik is: a HVG értesülései szerint a férfié lett az Iron Swim Kft. 40 százaléka.

Hosszú Katinka miniruhában

A 32 éves úszónő a lagúnák városából kitett képein megmutatta a dögös oldalát is. Combközépig felsliccelt, testhezálló, fekete miniruhában pózolt. Arról is készített videót, hogy autentikus környezetben hallgattak a párjával operát. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Hosszú Katinka milyen szexi ruhákat húzott fel Olaszországban. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük