Megcsalta a barátnőjét! Az RTL Klub sztárja fél évig folytatta a titkos viszonyt
Egy szintén foglalt nővel csalta meg barátnőjét Horváth Tamás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár fülig szerelmes az RTL Klub tehetségkutató műsorának felfedezettje, Horváth Tamás, mégsem örülhet teljesen felhőtlenül.

A 21 éves énekest ugyanis zaklatják rosszakarói, mondván, két családot is tönkretett a fiatal fiú.

Támadják a kapcsolatuk miatt

Azért támadják, mert amikor összejött mostani kedvesével, a nála nyolc évvel idősebb Andreával, akkor még mind a kettőjüknek volt párkapcsolata. Fél évig szeretők voltak, ám amikor a lány lebukott a párja előtt, felvállalták kapcsolatukat.

Egy dunaújvárosi kávézóban ismerkedtek meg, amikor az énekes hazaköltözött édesanyja betegsége miatt. Mint mondta, mindketten tudták, hogy a másiknak van párja - a fiú akkor már öt és fél éve volt együtt kedvesével -, mégsem tudtak egymásnak ellenállni. Sem a korkülönbség, sem a nő élettársa és hétéves fia nem jelentett akadályt számukra.

Kapcsolatukat azonban titokban tartották, míg Andrea le nem bukott egy sms miatt a párja előtt. A férfi annyit kért az újdonsült szerelmesektől, hogy az énekes párjával is legyenek tisztességesek, és mondják el neki, mi van kettejük között.

Tört-zúzott a megcsalt lány

Amikor a Csillag Születik sztárja bevallotta volt párjának, a lány tört-zúzott a lakásban, és még két pofont is lekevert az énekesnek. De mint mondta, megérdemelte, hiszen hosszú időn keresztül nem volt egyenes a lánnyal, mivel nem volt bátorsága elé állni az igazsággal.

A két fiatal szerelme sokaknak nem tetszik a városban, folyamatosan fenyegető leveleket kap az énekes, melyekben az áll, megkapja majd a magáét, amiért két családot is tönkretett. Az emberek, akikkel korábban jóban voltak, már nem is köszönnek nekik, ám ahogy Horváth Tamás mondta, egyáltalán nem érdekli őket, ki mit gondol, szeretik egymást, és ez a lényeg számukra.Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Ezt is szeretjük