Horváth Gréta 3 hónap alatt nagyon sokat hízott: "Szétekéztek, hogy nézek ki!"
Horváth Grétát eddig sosem viselték meg a negatív kommentek, de a súlyára kapott kritikákat a 2021-es év végén nehezen emésztette meg.

horváth-gréta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta kislány kora óta tudta, hogy egy napon sokan fogják ismerni a nevét. Vidéki lányként imádta nagyszüleivel lapozgatni a különböző bulvármagazinokat, már akkor azt hajtogatta nekik, hogy egy napon ő is a címlapokon lesz.

Kislányként szerepelt először a kamerák előtt, Galambos Lajos Dáridó című műsorában táncolt. Amikor belépett a stúdióba, rögtön tudta, ez az ő közege. Bár azelőtt is szerepelt különböző műsorokban, hogy 2019-ben igent mondott az Ázsia Expressz második évadára, a kalandreality hozta meg számára az országos ismertséget.

Horváth Gréta súlya 

Az azóta eltelt három év alatt a közösségi médiában is nagyon népszerű lett. Az Instagram-oldalát több mint 200 ezren követik, így véleményvezérnek számít. 

Akinek az életére ilyen sokan kíváncsiak, az pontosan tudja, hogy a népszerűségnek árnyoldala is van. Minden influencer kap negatív hozzászólásokat a posztjaira, ezalól ő sem kivétel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A múltban sosem érintették meg a kritikus megjegyzések, sőt nem is olvasta a kommentszekciót, azonban a 2021-es év végén ez megváltozott. Akarva-akaratlanul elkezdte nézegetni, miket írnak róla az emberek, a súlyára tett megjegyzéseket nehezen tudta megemészteni.

- Szétekéztek azzal, hogy nézek ki, nagyon meghíztam, stb. Ők nem tudták, hogy lett egy cukorbetegségem, hogy amúgy ez három hónap alatt jött fel rám... Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van: magas cukor, nagyon magas inzulinszint, és nyilván ez hozott egy csomó olyan tünetet, amivel nem tudtam együtt élni a hétköznapokban - emlékezett vissza a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

Akkor fordult orvoshoz, amikor egészségügyi panaszai már teljesen megnehezítették az életét. Vizesedett, folytonos hányinger, szédülés kerülgette, szemrángást tapasztalt, és hiába próbálkozott, sehogy nem ment le róla a súlya.

Gáspár Bea 20 kilót fogyott

Öt év kihagyás után az immár karcsú Gáspár Beával tért vissza a TV2 képernyőjére a Hal a tortán című műsor. Győzike felesége 2020 nyara óta 20 kilóval lett könnyebb. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire jól mutatnak rajta a szűk fazonú darabok.

Cover-fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna 

Ezt is szeretjük