Horváth Éva és családja hazaköltözik: ezért nem tudtak Balin beilleszkedni

Horváth Éváék nem érezték igazán az otthon melegét Balin.

horvath-eva-coverkep
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Éva és párja, Gábor 2022 január végén Balira költöztek gyermekeikkel együtt, ahol az egykori szépségkirálynő még jógatábort is indított.

A festői szépségű táj és az élmények ellenére a modell úgy döntött, ideje hazatérni. A Story magazinnak beszélt arról, miért nem tudtak igazán beilleszkedni az indonéz szigetvilágban.

Horváth Éva hazaköltözik Baliról

Horváth Éva minden egyes kint töltött nap után egyre inkább azt érezte, hogy a szíve visszahúzza Magyarországra. Párjával megállapodtak, ő pedig már alig várja, hogy egy hét múlva leszálljon a repülőgépe Budapesten.

- Nekem Magyarország az otthonom, ahol a szüleim és a barátaim élnek, ahol a gyökereim vannak. Eldöntöttem, hogy haza akarok menni! Kegyetlen honvágy kínoz. A párommal megállapodtunk abban, hogy elhagyjuk Balit. Ő majd Kristóffal később visszajön, amikor kezdődik a suli, én viszont huzamosabb ideig Magyarországon maradok Alexszel.

Horváth Éva a kint töltött idő során nem tudott helyi barátokra szert tenni, a beilleszkedés pedig nem ment könnyen. 

- Kedvesek, de ez egy zárt közösség. Elmehetünk ceremóniákra, betekinthetünk felületesen a mindennapjaikba, ahol szívesen látnak bennünket. De nincsenek balinéz barátaink, csak sok-sok ismerősünk.

Nézd meg Horváth Éva magyarországi otthonát is!

Horváth Éva a megújult Hal a tortán-ban mutatta meg, milyen szép helyen lakik. Gyönyörű otthonában is érezhető az indonéz életérzés.

Cover-kép: Instagram/Horváth Éva

Ezt is szeretjük