Horváth Éva bikiniben 20 éve és most: 42 évesen szexibb, mint valaha
Horváth Éva fiatalon és most, kétgyerekes anyukaként is a legnagyobb magabiztossággal pózol bikiniben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva bikiniben fiatalon és most is nagyon dögösen pózol. A 42 éves egykori szépségkirálynő két különleges fotóval lepte meg az Instagram-követőit: a friss fotón fürdőruhában, a régin bikiniben látható, a két felvétel között húsz év a különbség.

"Most és 20 éve! (ez volt anno a kedvenc pózom) Még kimondani is félelmetes, (egyébként dehogy) nyilván változik az ember teste és ez így természetes, nem lehetünk mindig 20 évesek. (sajnos) Ennyi idő alatt viszont megannyi hasznos dolgok lehet csinálni, például fejlődhetünk, tanulhatunk! Én most pont a jogával fejlesztem a testem minden porcikáját" - fogalmazott a bejegyzés mellett.

Horváth Éva fiatalon bikiniben

A követői imádták a múltidézést, és a legnagyobb egyetértésben arra jutottak, a két felvétel között alig találni különbséget. Sőt, sokak szerint az alakja most szexibb, mint valaha. 

"Női szemmel is azt kell mondanom, semmit nem vesztettél a varázsodból! Büszke lehet a párod, és a fiúk az anyukájukra!"

"Nekem most sokkal jobban tetszel, sokkal nőiesebb és természetesebb vagy"

"Mindkét kép ma készült. Éva egy etalon" - bókoltak a követői.

A cikk az ajánló után folytatódik

Akadtak, akik azt is kifejtették, a második felvétel a mai napig az emlékezetükben él. Sokan ikonikusnak nevezték a két évtizeddel ezelőtti fotósorozatot, jó páran megírták, most is megvan nekik a magazin, amelybe készült. Valakinek a régmúlt emlékei is megidéződtek, egy hozzászóló megosztotta, hogy az irodája férfiöltözőjének falát évekig ez a kép díszítette.

Képes összeállításunkban mutatjuk Horváth Éva bikinis fotóját húsz éve és ma, valamint további fürdőruhás képeken láthatod a 42 éves modellt.

Ezt is szeretjük