Homonnay Zsolt és 3 fia közös képen: a legidősebb 20, a legkisebb 5 éves

Homonnay Zsolt két nagyobbik fiával csak ritkán találkozik, ők ugyanis édesanyjukkal Kanadába költöztek, most azonban összeálltak egy közös képre.

Homonnay Zsolt fiai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 53 éves Homonnay Zsolt három fiú, Zsombor, Bulcsú és Botond büszke édesapja. 

Homonnay Zsolt fiai

Homonnay Zsolt 2000-ben házasodott össze Polyák Lilla színésznővel, két fiuk született, a ma már 20 éves Zsombor és a 17 éves Bulcsú. 2016-ban elváltak. A Jászai Mari-díjas színész Földesi Anita táncművészbe szeretett bele, akivel ekkor már több mint 15 éve ismerték egymást. A nő a kisfiát, Márkot hozta a kapcsolatukba, majd 2019-ben megszületett közös gyermekük, Botond. 

Zsombor és Bulcsú édesanyjukkal és annak férjével, Gömöri András Mátéval a tengerentúlra, Kanadába költözött, így Homonnay Zsolt viszonylag ritkán látja két nagyobbik fiát, most azonban a Balatonnál a négy Homonnay összeállt egy közös képre.

Balra Bulcsú, középen Zsombor, nyakában Botonddal, mellettük jobbra pedig büszke édesapjuk, aki korábban már beszélt arról, hogy fiai között tökéletes az összhang. 

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 20 éves: a zenész Misi apja sármját örökölte

Csányi Misi felnőtt férfi lett, a Damara nevű együttesben építi zenei karrierjét.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük