Holló Márta két gyerek után szexisebb, mint valaha
A Fókusz egykori műsorvezetője, Holló Márta egy kislány és egy kisfiú boldog anyukája, és 35 évesen is ragyog.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Holló Mártát az ezredfordulót követő években ismerte meg az ország, amikor az RTL Klub 2002-ben rábízta népszerű közéleti műsorának, a Fókusznak és a Fókusz Plusznak a főszerkesztését, illetve vezetését, ezt a feladatát pedig 2008-ig látta el.

A csinos műsorvezetőnő szépen építette karrierjét: a debreceni érettségit követően először a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorvezető-szerkesztő-rendező szakán szerzett diplomát, ahol többek között Vitray Tamás és Horváth Ádám felügyeletével sajátította el a szakma csínját-bínját.

Újabb diploma, aztán a stúdió

Tanulóévei azonban még korántsem értek véget, a kilencvenes évek első felében ugyanis elvégezte a Károli Gáspár Református Egyetem jogi karát is. Ezek után került a médiába, először a Magyar Televízió szerződtette, majd 1997-ben került az RTL Klubhoz.

A 35 éves Holló Mártának sikerült megvalósítania, ami számos fiatal hölgynek nagy problémája: karrierje mellett magánéletét sem hanyagolta el. 2005-ben mondta ki az igent férjének, akivel azóta is boldog házasságban él, az elmúlt években pedig két tündéri kisgyereknek is életet adott.

Élvezi az anyaságot

2006 áprilisában született meg Tamás György nevű fia, akiről azt nyilatkozta, hogy nagyon nyugodt gyerek, ő pedig kifejezetten élvezi az anyaságot. Mivel férje sokat jár külföldre, Márta akkoriban sokat volt a szüleinél, akik segítettek neki a gyereknevelésben.

Márta akkoriban nem titkolta el, hogy szeretnének még egy kistesót Tamásnak, aki végül 2008 márciusában jött a világra, és a Gréta keresztnevet kapta szüleitől.

Holló Márta pedig két gyerek után, félúton a harmadik és negyedik iksz között egyszerűen elbűvölőbb, mint valaha.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük