Csak nálunk! 15 év után végre apa lesz Holl Nándor
Holl Nándor a Femina riporterének nemcsak szinkronmunkáiról mesélt szívesen, hanem magánéletéről is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a szinkronmunkák manapság többnyire futószalagon készülnek, a rengeteg zseniális magyar színész közül nem nehéz kiválasztani azokat, akik egy-egy amerikai sorozatkarakternek kölcsönözhetik hangjukat.

Holl Nándort összepárosítani a Matt LeBlanc megformálta Joey Tribbianival a Jóbarátok című szitkomban például remek ötlet volt, hiszen a magyar sztár hangjával tökéletesen meg tudta jeleníteni a kissé együgyű, de szerethető nőcsábász figurát.

A hangját mindenki ismeri

Mint a színész a Femina riporterének elárulta, annak idején borzasztóan élvezték kollégáival a Jóbarátok szinkronizálását, mivel az epizódok valóban rendkívül viccesre voltak megírva. Nem egy alkalommal még a felvételt is le kellett állítani, annyit nevettek a poénokon.

Holl Nándor azonban nemcsak vígjátéki szerepben hiteles, hanem kőkemény dokiként is. A Doktor House rajongói bizonyára tudják, általa magyarosodik dr. Foreman is a népszerű orvossorozatban. És bár karaktere - csakúgy, mint a többi szereplő - állandóan latin kifejezésekkel dobálózik, a tapasztalt színésznek már ez sem jelent gondot a szinkronizálás során.

Persze azért nem ment mindig minden ilyen simán: a Feminának azt is elmesélte, első próbálkozása - úgy 20 évvel ezelőtt - bizony kínosra sikeredett. Azóta viszont belerázódott a szinkronizálásba, és kifejezetten élvezi, ha egy olyan sikersorozat része lehet, mint a Jóbarátok vagy a Doktor House.
Jön a baba!

No de nemcsak a szakmai sikerek tartják lázban a 47 éves sztárt, hanem magánélete történései is. A Femina olvasóinak ugyanis elárulta, hamarosan végre édesapa lesz! Bár feleségével már 15 éve együtt vannak, csak most döntöttek úgy az égiek, hogy megajándékozzák őket egy kisbabával.

Azóta az elfoglalt színész gondolatai a kis poronty körül forognak, és alig várja, hogy az ultrahangos felvételek után végre élőben is megpillanthassa a kis András Barnabást.

Holl Nándor útja a mikrofonig

Kíváncsi vagy, miként került mikrofonközelbe hazánk egyik legnépszerűbb magyar hangja? Nézd meg videónkat, amiből sok érdekességet megtudhatsz Holl Nándorról.

(%videobox(id: 80244)%)

Ezt is szeretjük