A magyar műsorvezetőnő egyszer összejött a barátnője exével - Megsínylette a barátságuk
Holdampf Linda stylist, műsorvezető a Life TV Bréking című műsorában vallott az esetről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A baráti és a párkapcsolatokban vannak íratlan szabályok, amiket nem illik megszegni. Ezek közé tartozik például, hogy a barátnők ugyanazzal a férfival nem kezdenek ki, inkább akár mindketten lemondanak róla, illetve nem tanácsos kapcsolatot kezdeni egy barátnő exével sem, mert arra rámehet a barátság. 

Az utóbbi történt Holdampf Lindával is, aki a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező, Bréking című műsorában vallott a történtekről. 

Holdampf Linda egyik barátnője exével jött össze

A Life TV műsorvezetője, akit a legtöbben stylistként ismernek, azt mondta, hogy bár a barátnője már évekkel korábban szakított a férfival, megsínylette a barátságuk azt, hogy ő összejött az exszel. 

holdampf-linda
Fotó: Life TV/Bréking

- Ilyen előfordul, velem megtörtént. Van egy barátnőm, akinek az exével összejöttem, de akkor már öt éve külön voltak. Csak én elrontottam azt, hogy nem jól kommunikáltam, és erre ráment a barátság, de utána helyrehoztunk. Igazából úgy lett volna értelme ennek a kapcsolatnak, ha valóban ki tud teljesedni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint nem mindegy, hogy egy mindent elsöprő szerelemről van-e szó, vagy egy futó viszonyról. 

- Olyan tényezőkön múlik, mint hogy tényleg nagy-e a szerelem, hogy a barátnő mennyire volt szerelmes a férfiba, hány év telt el a szakításuk óta. Az első lépés az, hogy megpróbálom vele megbeszélni.

hevesi-kriszta
Fotó: Life TV/Bréking

- Csúnyán megfogalmazva a döntés költség-haszon elemzés is: ha én annyira szerelmes vagyok, benne van a pakliban az, lehet, hogy a barátnőmet elveszítem, ha nem tudok vele beszélni. De igazából ez már a barátnőn múlik: szeret-e engem annyira mint barátnőt, felül tud-e emelkedni, megérti-e azt, hogy ezek mély érzelmek.  

Hevesi Kriszta és a 2020-as Glamour-gála sztárjai

A szexuálpszichológus egy extravagáns és nőies szettben keltett feltűnést a 12. Glamour Women of The Yearen. Ruhája egyszerre volt szexi és különleges, kihangsúlyozta viselője irigylésre méltó alakját is. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűek voltak negyven fölötti sztárjaink a szeptember végén megrendezett Glamour-gálán. 

Ezt is szeretjük