Ezt komolyan gondolja a TV2? Nem hiszed el, ki az új műsorvezetőjük
Az Éden Hotel kísérőműsorának műsorvezetője jövő hétfőn mutatkozik be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián rendre megbotránkoztatja az embereket, de legutóbbi megnyilvánulásával túlment minden határon.

A jövő hétfőn induló Éden Hotel műsorvezetője több kijelentésével is magára haragította a kommentelőket.

Pamela vezeti az Éden Éjjelt

A mai nap egyik vezető híre, hogy Berki Krisztián munkához segítette párját, Hódi Pamelát a TV2-nél. A csatorna egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy február 23-án a TV2-n debütál az Éden Hotel Berki Krisztiánnal, míg a SuperTV2-n a stratégiai reality napi kísérőműsora, az Éden Éjjel lesz látható. Azt azonban nem árulták el, hogy utóbbinak ki lesz a műsorvezetője.

Berki nem tagadta, sok helyen kilincselt azért, hogy gyermeke anyja vezethesse az Éden Éjjelt. Pamelának el kellett mennie a castingra, aminek a végén végül tényleg ő kapta meg az állást.

A hír hallatán sokan felháborodtak, de a mondatok, amelyekkel Berki Krisztián az esetet előadta, legalább akkora visszatetszést keltettek.

"Fontos számomra, hogy Pamelát vissza tudjam vezetni a társadalomba, újra pénzt keressen, hogy ne mindig az én pénztárcámat kelljen kinyitni" - nyilatkozta a Borsnak.

Azt is hozzátette, hogy amíg Pamela este nyolc és éjfél között a stúdióban lesz, ő a saját ügyeit intézi, nem fog a közös kislányukra vigyázni. 

"Ez nem az én dolgom. De a lakásunkat bekameráztattam, így amíg Pamela adásban van, én a telefonomon élőben láthatom a bébiszittert és a kislányomat, Natasa Zselykét" - nyilatkozta.

Hódi Pamela annyit tett hozzá párja megjegyzéseihez, hogy már megszokta, a 15 hónapos kislánya ügyeiben nem mindig számíthat Berkire, arra pedig, hogy a párja nyomta be az Éden Éjjelbe, annyit fűzött hozzá: ha a castingon nem nyújtott volna jó teljesítményt, nem őt választották volna.

"Az hagyján, hogy segített, mert mindenki megtenné a rokonáért! De ez a stílus ahogyan előadja, bicskanyitógató" - írta egy kommentelő.

"Nyugodtan be lehet zárni a médiaiskolákat. Manapság pont elég, ha valaki összefekszik egy celebbel és máris műsorvezető, szappanopera szereplő lesz belőle. Hogy Pamela milyen 'brilliánsan' vezet műsort, már láttuk egy magazinműsorban" - olvasható egy másik hozzászóló véleménye, aki utalt arra, hogy Hódi Pamela volt már párszor társműsorvezető a FEM3 Caféban.

"Nem azért dolgozom, hogy elfáradjak"

Berki Krisztián a fizetésével kapcsolatban is kiverte a biztosítékot. A Blikk értesülései szerint 30 millió forintot kapott az Éden Hotel három hónapos Costa Rica-i forgatásáért és a műsorvezetésért. A stratégiai reality sajtótájékoztatóján ő maga mondta, hogy többet keresett, mint a műsor nyertese, akinek 20 millió forint üti majd a markát, de a bulvár napilap megkeresését sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.

"A szerződésemről nem beszélhetek, de egyértelmű, nem azért dolgozom, hogy elfáradjak. Természetesen nem gombokért vállaltam ezt a feladatot" - ez volt az a mondat, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot.

"Nem az a baj, hogy 'betette' a párját a csatornához, mert mindenki ezt tette volna a helyében, hanem az, hogy egyre több az olyan ember, aki műsort vezet, filmben szerepel, reklámban, mindezt más számára 15 év alatt megkereshető fizetésért, nulla hozzáértéssel, nulla képzettséggel, csupán ahogy a cikkben is fogalmaznak 'kis tehetséggel'.

Elgondolkodtató, vajon miért romlik a színvonal és miért lesz lassan nézhetetlen az összes közszolgálati adó... Arról pedig ne is beszéljünk, hogy nagyszerűen képzett embereket elküldenek... mert kell a hely a celebeknek.... Válság van...
Akik a castingra elmentek, vszínűleg tudták, h bármit tesznek v mondanak semmit sem ér… az csak álca volt....

Nincs bajom Berkivel és Pamelával sem... a rendszerrel vannak problémáim... na de ez van…" - írta le részletesen véleményét az egész esetről egy hozzászóló.

Fotó: TV2 Sajtószoba, Facebook/FEM3Café, Facebook/Krisztian Berki

Ezt is szeretjük