Hódi Pamela korábbi kapcsolata ezért nem működött: Bencével sem indult zökkenőmentesen
Hódi Pamela őszintén meséltek a korábbi és a jelenlegi kapcsolata nehézségeiről.

hódiék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 31-én derült ki, hogy Hódi Pamela és Tóth Bence is egyike lesz azon párosoknak, akik a Nyerő Páros harmadik szezonjában megmérettetik magukat. A sztáranyuka számára körülbelül három műsor van, amiben szívesen szerepelne, az RTL realityje az egyik volt közülük.

Férjével idén ünnepelték kapcsolatuk ötödik évfordulóját. Úgy érzi, Bence az első olyan ember az életében, akivel meg tudna nyerni egy ilyen játékot.

Hódi Pamela és Tóth Bence házassága

Az elmúlt öt év alatt egy hangos szó nem hagyta el a szájukat, nem hisznek a veszekedésben, és a gyermekeik miatt is nagyon figyelnek a harmóniára. Nyerő párosnak tartják magukat, de azért nekik is megvoltak a maguk hullámvölgyei, különösen akkor, amikor még kibontakozóban volt a szerelmük.

hódiék-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Az első hat hónapban Pamela igazából nem tudta, hogy mit szeretne. Én tudtam, hogy én mit szeretnék, meg azt is, ő mit. Komoly küzdelem volt a részemről,

sokat tettem azért, hogy mi most így éljünk családként

- vallotta be Tóth Bence a Fókuszban.

hódiék-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Hódi Pamelának nem volt könnyű belemennie egy új kapcsolatba. Újra meg kellett tanulnia, hogyan bízzon a férfiakban, hogyan szeressen, hogyan hihessen egyáltalán abban, működhet a dolog.

- Először érzem azt életemben, hogy végre van egy párkapcsolatom, ahol nem kell férfinek is lennem. 

Muri Enikő és Tóth Szabi

A Nyerő Páros harmadik évadának versenyzői közül az egyik legnagyobb meglepetés Muri Enikő és Tóth Szabi, a Sugarloaf együttes énekesnője és gitárosa, ugyanis három évig titkolni tudták, hogy együtt vannak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük