Hódi Pamela kisebbik lánya egyéves lett: Evolet Olivia csodálatos kis teremtés

Hódi Pamela és családja megünnepelte a kislány, Tóth Evolet Olivia első születésnapját.

hodi-pamela-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela és Tóth Bence 2019 novemberében címlapon jelentették be, hogy titokban összeházasodtak, továbbá első közös gyermeküket várják. 

A kis Evolet Olivia 2021. május 7-én jött a világra, ő az influenszer kisebbik lánya. Nagyobbik gyermeke, Natasa 2013-ban született, az ő édesapja a 2022. május 6-án elhunyt Berki Krisztián

Hódi Pamela lánya, Evolet Olivia

Hódi Pamela és családja, különösen kislánya, Natika komoly traumát élt át az utóbbi hetekben Berki Krisztián váratlan halála miatt. Ennek tükrében teljesen érthető, hogy rendhagyó módon egy kicsivel később, júniusban ünnepelték meg az első születésnapot. A buli ennek ellenére nagyszerűen sikerült, a büszke édesanya fotókat is posztolt róla, ezekhez pedig megható sorokat csatolt. 

„Tóth Evolet Olivia 1 szülinapja. Hogy milyen is ő? Egy csodálatos kis teremtés akinek a korához képest óriási szeretete, tudása és akarata van. Szavakban nem lehet megfogalmazni mi az amit érzünk irántad, és talán nem is kell hisz minden pillanatban érzed. Nagyon szeretünk kis főnök.” - írta bejegyzésében Hódi Pamela. 

A rajongók nagyon megörültek a nagyszerű híreknek, illetve a képeknek, születésnapi köszöntésekkel árasztották el Evoletet. 

„Az nem lehet, hogy már eltelt egy év. Nagyon boldog születésnapot kívánok!”

„Isten éltesse nagyon sokáig! Boldog születésnapot! Olyan szépek vagytok, Pamela!”

„Gyönyörű szépek vagytok! Boldog Szülinapot a kislányotoknak” - írták a hozzászólók. 

Hódi Pamela otthona

Hódi Pamela lányait sem a televízióban, sem a közösségi médiában nem mutatja meg. Nagyon ritka, ha betekinthetünk a családja privát szférájába. A Tények Plusszal kivételt tett, és megmutatta gyönyörű otthonukat. Amerikai filmekben szoktunk látni ilyen pazarul berendezett szobákat.

Cover-fotó: Youtube/Mondd el - Tatár Csillának Extra - Hódi Pamela

Ezt is szeretjük